Keystone logo
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Introduksjon

Celso Lisboa ble født i byen Rio de Janeiro i begynnelsen av det 20. århundre. Sønn av lærere, begynte han sitt liv dedikere seg til politikk som rådgiver og stat lovgiver i 1950. På den tiden utviklet han prosjekter av økonomisk og sosial relevans og, på eget initiativ, som ble grunnlagt og vedlikeholdes gjenopprettingssenter Bela Vista Sosial- og arbeid for mindreårige. Redusere sosial ulikhet gjennom god utdanning var en drøm, drømmen din.

I 1964 forlot han politiske aktiviteter til fant College Atheneu brasilianske, rettet mot midten og videregående skole. Fortsetter sin drøm, opprettet i 1971, Universitetet Society Celso Lisboa. Konsolidere sin suksesshistorie i 1998, institusjonen erobre posisjonen University Center, og tilbyr i tillegg til kurs i ledelse, skoleavslutninger på helse og miljø.

Den Celso Lisboa er den beste Universitetets senter for helse og velvære i Rio de Janeiro. Med 45 års eksistens, har instituttet trent mer enn 20.000 studenter i sine undergraduate kurs. Det er 14 tusen kvadratmeter infrastruktur på én campus i hjertet av North Zone, foran Superhighway Sampaio Station:

80 klasserom fordelt på 5 blokker 18 laboratorier for praktiske klasser 4 datarom 3 auditorier multi-sport gym akademiet bibliotek

Steder

  • Rio de Janeiro

    Rua 24 de Maio, 797 Engenho Novo – Rio de Janeiro CEP: 20950-092, , Rio de Janeiro

    Programmer

    Spørsmål