Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Introduksjon

En akademisk juvel i hjertet av Bangkok, Chulalongkorn University er Thailands første og mest prestisjefylte universitet. Universitetet ble grunnlagt i 1917 av kong Vajiravudh, til ære for sin far, kong Chulalongkorn, og har siden starten vært kjent for sin akademiske fortreffelighet. I dag har det vokst til å omfatte 26 undervisningsenheter (19 fakulteter, 3 skoler, 3 høyskoler, 1 institutt), med innmelding på omtrent 26 000 studenter på grunn- og 11 000 studenter og 3000 fakultetsmedlemmer.

Chulalongkorn University har kontinuerlig inkubert ledende programmer for å fremme kunnskap, direkte erfaring og forståelse hos studentene. Universitetet har oppmuntret og støttet sine akademiske medarbeidere og forskere samt studenter til å produsere virkningsfulle innovasjoner innen forskjellige fagområder som kan øke den bærekraftige utviklingen av landet og regionen. Klasser, faglige ordninger og aktiviteter utenfor skolen er organisert på en måte som sikrer at kandidater fra Chula vil være klare til å lede sine liv som globale borgere og være lydhøre overfor dagens og fremtidige behov i samfunnet, samtidig som de kan bruke kunnskapen fra universitetet til jobbe hvor som helst i verden og med multinasjonale kolleger. Universitetet har tilbudt mange muligheter, ikke bare for thailandske studenter, men også for internasjonale studenter for å fortsette sine akademiske sysler innen det området de interesserer seg under veiledning av sine respekterte lærere. Hjelp vil være tilgjengelig for dem fra den første dagen som Chula-studenter til de ble uteksaminert. Sammen med sine forsøk på å fremme kvaliteten på høyere utdanning, har Chula også levert tjenester i forskjellige former til allmennheten. Dens fakultetsmedlemmer og forskere har brukt sine studier og forskningsresultater for å bidra til å løse presserende og enestående problemer som samfunnet, nasjonalt og internasjonalt, støter på. Høyt erfarne akademiske ansatte, kompetente studenter og akademiske programmer som ubarmhjertig har blitt oppgradert og justert for å sikre deres relevans for gjeldende krav, har gjort det mulig for Chulalongkorn University å skaffe seg stillingen til Thailands fremste nasjonale universitet, og det nåværende oppdraget er å utvikle seg til å bli en nasjonalt universitet i verdensklasse.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

Feiringen av '100 Years of Chula Pride' har allerede begynt! Kom bli med oss! La oss sammen gå ut i et nytt århundre med fortreffelighet for Chulalongkorn University !

Steder

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Spørsmål