Keystone logo
Chulalongkorn University Bachelor i bedriftsøkonomi
Chulalongkorn University

Bachelor i bedriftsøkonomi

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bachelor of Business Administration eller BBA International Program ble etablert for å vise vårt engasjement for Thailand, Asia-Stillehavsregionen og det globale samfunnet.

BBA International Program er det første programmet på lavere nivå som undervises utelukkende på engelsk ved Chulalongkorn University. BBA International Program er designet for å produsere kandidater i spesifikke konsentrasjonsområder. Hovedfaget International Business Management, som fokuserer på å forstå utviklingen av handel og mangfoldet av kultur, er delt inn i to studieretninger: International Business og Financial Analysis and Investment. Programmet legger også vekt på hvordan man kan administrere effektivt og konkurransedyktig i dette miljøet. Hovedfaget regnskap gir studentene omfattende kunnskap om internasjonal regnskapspraksis for moderne bedriftsledelse.

Studentene vil ha gode muligheter til å samhandle med studenter fra andre nasjoner og velge praksisplasser hos multinasjonale firmaer og organisasjoner. Studenter kan velge å oppfylle de nødvendige kursene ved å tilbringe en periode i utlandet som utvekslingsstudenter, eller ved å velge en studietur arrangert av programmet. Det kreves minimum 137 studiepoeng for å bli gjennomført for BBA International Program

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Business Administration (Hons) i ledelse og entreprenørskap
  • Kuala Lumpur, Malaysia
 • Bachelor of Business Administration (Entreprenørskap)
  • Khlong Nueng, Thailand
 • Bachelor i bedriftsøkonomi
  • Barcelona, Spania
  • Online