
BSc in
Bachelor i anvendt vitenskap grad i mat- og matvitenskap Cincinnati State

Stipend
Introduksjon
Bachelor of Applied Science grad i matlaging og matvitenskap forbereder studentene til å bli med i næringsmiddelindustrien som startforskere og teknologer eller å gå inn i relaterte yrkesområder, inkludert produktforskning og utvikling, kvalitetskontroll og mattrygghet, samsvar med myndighetene, tilsyn med matproduksjon , og spesialitet ingrediens salg.
I løpet av de to første årene av bachelorstudiet fokuserer studentene på det grunnleggende innen kulinarisk kunst. Studentene utvikler ferdighetene sine i Midwest Culinary Institutes toppmoderne kulinariske laboratorier og bakelaboratorier, under tilsyn av fakultetsmedlemmer med profesjonell ekspertise.
I tredje og fjerde år utvider studentene sine kulinariske og matvitenskapelige ferdigheter. Kurs på øvre nivå inkluderer funksjoner for matingredienser, design og utvikling av matvareprodukter, sensorisk evaluering og testing, matmikrobiologi og annen forberedelse for profesjonell karriere.
Studentene deltar i erfaringslæring gjennom samarbeidsutdanning hvert år av bachelorstudiet.
Studenter som ønsker å overføre kreditt til Cincinnati State for kulinariske kurs fullført ved en annen institusjon, må møte programlederen. Kursoverføringskreditt kan være begrenset, basert på programakkreditering og studenters suksess i forrige kulinariske kurs.