Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BA i ARBEIDSSTUDIER OG INDUSTRIELLE FORHOLD
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BA i ARBEIDSSTUDIER OG INDUSTRIELLE FORHOLD

Valsayn South, Trinidad og Tobago

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Labor Studies adresserer behovet for akademisk utvikling og opplæring på ledernivå. Videre søker den å utstyre studentene med moderne kunnskap og i arbeid og industrielle forhold.

Programmet legger særlig vekt på å utvikle de kritiske, analytiske og organisatoriske ferdighetene som kreves for å håndtere industri- og arbeidsforhold. Den adresserer også fagforeningsadministrasjon og utforsker kjønnsrelasjoner på arbeidsplassen, økonomi og mektige institusjoner i samfunnet.

Kvalifikasjoner i denne disiplinen gir fagpersoner og utøvere kanten når de søker stillinger innen arbeidsrelasjoner, arbeidskraft og arbeidskraft, økonomi og menneskelige ressurser.

Du vil lære om:

Industriell voldgift, mekling og kollektive forhandlinger

Ansettelseslov

Kvinner på arbeidsplassen

Klagehåndtering

Prinsipper for arbeidsrett

Kollektive forhandlinger

Programmet tar sikte på å møte behovet for akademisk og praktisk opplæring av høy kvalitet for utøvere og fagpersoner innen følgende felt: Industrial Relations, Trade Union Leadership and Administration, Labour and Manpower Economics, Labor Inspection.

I tillegg, basert på prinsippene for god arbeidsforholdspraksis og ILOs fokus på å fremme sosial beskyttelse og anstendig arbeid, søker programmet å forbedre generell ledelse, tilsyn og menneskelig ressursforvaltning i offentlig og privat sektor, frivillige organisasjoner og arbeiderorganisasjoner. .

Bachelor of Arts Degree retter seg mot følgende: Nåværende og fremtidige arbeidsledere, generelt fagforeningsmedlemskap, utøvere innen IR-konsulentvirksomhet, HR-utøvere, ikke-fagforeningsmedarbeidere, og ulike ledende, tilsynsførende og administrative kontoransatte.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • BCom (Human Resource Management)
    • Pretoria, Sør-Afrika
  • Bachelor of Science i Human Resource Management (BHRM)
    • Doral, USA
  • BA(Hons) i Business and Human Resource Management
    • Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland