Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Introduksjon

Ligger på sørøstAtlanterhavsKysten i Brunswick, midtveis mellom Savannah og Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia er en lavere college i University System of Georgia. The College tilbyr en rimelig og interaktiv opplæring i naturlige skjønnhet og herlige solskinnet av Georgias Golden Isles, et område kjent for verdensklasse golfbaner og alpinanlegg samt utrolige mangfoldet av maritime habitater, dyreliv og sjødyr.

Studenter oppdage muligheter på alle nivåer: i lederroller i alle aspekter av campus livet; i samfunnsengasjement gjennom tjeneste-læring, hands-on anvendelse av klasserommet materiale, en ånd av frivillighet og en forpliktelse til å gjøre positive endringer; i laud programmer, praksisplasser, stipendiater, og stipender som fremmer naturlig nysgjerrighet; og i on-campus jobbmuligheter og stipend som ikke bare fremmer college kostnader, men også oppmuntre akademisk, atletisk, og aktivitetsprogram deltakelse.

The College Office of Rekreasjon og velvære støtter studentaktiviteter som kapitalisere på College nærhet til to flotte strender med raske rides over moloen til enten St. Simons Island eller Jekyll Island. Går til Jekyll Island utstedes til heltidsstudenter, som gir tilgang til alle fasilitetene til statens kysten lekeplass. Off-campus eventyr utflukter til St. Simons Island inkluderer stand-up paddle boarding og kajakkpadling. Studenter kan ta til vann, samt gå turer på strendene og stier på våre regionale økosystemene for feltstyrt læring i et kystmiljø som er et levende laboratorium og en av de første utpekte, vernede våtmarksområder i landet.

The College tilbyr Baccalaureate grader i amerikanske studier, biologi, økonomi og administrasjon, utdanning, helse informatikk, matematikk, sykepleie (BSN), psykologi, samfunnskontakt og nylig lagt til en grad i tverrfaglige. Gjennom et aktivt program for praksisplasser og service-læring, studenter lag med samfunnet partnere som Georgia Department of Natural Resources, Jekyll Island Authority og Georgia Sea Turtle Center, Sørøst Georgia Health System, og Federal Law Enforcement Training Center for spennende opplevelser i den virkelige verden anvendelse av kurs i samfunnet. Studenter i alle fag har meningsfulle muligheter for å samarbeide med lærere, samtidig redigering og co-presentere saklig forskning og rapporter.

Fakultet smakstilsetning og støtte student interaksjon, som fungerer som mentorer, rådgivere, og selv interveners på vegne av elevene utover timer i klasserommet forberedelse og undervisning. Studentene blir kjent ved navn, ikke bare av klassekamerater, men av lærere og ansatte. Visjonen til College er å være et kollegium av valget for studenter innenfor Georgia og utover, og gir et tilgjengelig og rimelig utdanning. Talsmann fortreffelighet i stipend og samfunnsengasjement, fremmer College student ledelse, faglig progresjon og tidsriktig oppgradering gjennom studentaktive programmer som tilbyr et rikt og variert student opplevelse.

Kjent for en vakker campus, alle unntatt en bygning fra College enten har blitt bygget eller renovert i løpet av de siste seks årene, og byggingen har begynt på en annen suite-baserte residence hall. Siden han begynte i sørlige statene Athletic Conference i 2011, har de Mariners satt sitt preg på den sportsscenen vinne NAIA herrelandslaget golf mesterskap i 2014. Kyst Georgias friidrett Programmet støtter i dag åtte konkurranse idrettslag: tre herrelag (basketball, golf og tennis) og fem kvinner lag (basketball, golf, tennis, softball, og volleyball). De golf, tennis og volleyball lag er nasjonalt rangeres.

Dette er en campus som kan være nøyaktig beskrevet som en omsorgsfull fellesskap av involverte, interaktive studenter, lærere og ansatte. Studentene kan komme til Coastal Georgia for en grunn, men de holder for mange.

Formålsparagraf

Som statlig høyskole ved University System of Georgia, vil College of Coastal Georgia være et kollegium av valg for innbyggerne i Georgia og utover ved å tilby en tilgjengelig og rimelig god utdanning. Talsmann fortreffelighet i stipend og samfunnsengasjement, fremmer College student progresjon og tidsriktig oppgradering gjennom studentaktive programmer som tilbyr et rikt og variert student opplevelse. Studentene er forberedt på meningsfulle karrierer, avanserte studier, livslang læring og deltakelse i et globalt og teknologisk samfunn. Institusjonen skal gi knytte og Baccalaureate grader som støtter de intellektuelle, økonomiske og kulturelle behov i samfunnet og regionen.

Visjon

The College of Coastal Georgia vil være et kollegium av valget for studenter innenfor Georgia og utover, noe som gir en fremragende utdanning for morgendagens ledere og borgere gjennom tjeneste læring, global bevissthet og engasjert entreprenørskap.

Verdier

The College of Coastal Georgia kjerneverdier ramme misjon og visjon, og lede institusjonen gjennom skiftende tider og prioritering:

Kvalitet Utdanning:

Forpliktelse til å levere høy kvalitet, nyskapende og fleksible utdanningsmuligheter og tjenester i en tilgjengelig student-sentrert miljø, skape et klima av funn som verdsetter og omfavner både forespørsel og kreativitet; forvente studenter til å ta aktivt ansvar for sin utdanning; fremme nære student-lærer obligasjoner; tilby løpende vurdering av akademiske programmer; integrere alle programmer som fremmer elevtilgang og suksess.

Erfaringskunnskap:

Integrer menings eksperimentell og helhetlig samfunnstjeneste på campus og i samfunnet som helhet med instruksjon og refleksjon for å berike læringsprosessen, fremme en holdning av generøsitet i tjeneste, undervisning kommunal ansvar og styrke lokalsamfunn.

Global Awareness:

Forpliktelse til å gi verdiøkende utdanning ved å fremme tverrkulturell forståelse, fremme respekt og forståelse mellom og mellom elever, lærere og ansatte, og dyrke samarbeidsrelasjoner med internasjonale programmer og globale samfunn.

Ledelse:

Advocate lederroller som opprettholde profesjonalitet, ansvar og motivasjon gjennom forbedrede ferdigheter i organisering, planlegging, problemløsning, og kommunisere for å forberede studentene til å møte morgendagens arbeidsstyrke og regionens utvikling utviklingsbehov.

entreprenørskap:

Sette mot leting og innovasjon på tvers av den pedagogiske prosessen mens forankring disse entreprenørielle strategier i sosiale og samfunnsmessige formål.

Steder

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Spørsmål