Keystone logo
Concordia College

Concordia College

Concordia College

Introduksjon

Hvem vi er

Vi er en privat, coed, fireårig liberal arts college. Vi er et fellesskap av mer enn 2100 studenter som kommer fra 36 stater og 29 land og representerer 38 religioner og trossamfunn. Vi ansetter 175 heltid fakultet inkludert NASA og NSF forskere, prisbelønte komponister og forfattere, og nasjonale eksperter i et bredt spekter av fagområder.

Der vi bor

Vår hjemby - Fargo-Moorhead - er et voksende fellesskap med nesten 30.000 studenter, en hopper kunst og underholdning scene, og en svimlende rekke internship og jobbmuligheter.

Hvordan vi lærer

Concordia tilbyr mer enn 50 majors, inkludert 15 utmerkelser majors, samt 12 preprofessional programmer i medisin, jus, ingeniørfag, odontologi og mer. Hundrevis av praksisplasser og samarbeids utdanningsmuligheter i byen, og rundt om i verden gir rikelig med førstehånds erfaring.

Hvor vi går

Vår globaliserte læreplanen kombinerer betydelig studie bort muligheter og opplæring i sju verdens språk. Vi er et nasjonalt anerkjent leder blant studieinstitusjonene for antall elever som får global erfaring i utlandet.

Hva vi gjør

Mer enn 100 studentorganisasjoner - aviser og litterære magasiner, frivillige grupper, religiøse organisasjoner og mer - gjør det lett å engasjere seg og holde seg aktiv. Mer enn en tredjedel av vår student kroppen deltar i en (eller flere) av våre 19 musikkensembler, og nesten en fjerdedel av våre studenter deltar i konkurranse friidrett.

Hva oppnår vi

Concordia elevene har oppnådd en 88 prosent akseptgrad på medisinstudiet (i 10 år kartlagt). Ninety-åtte prosent av undersøkte Concordia akademikere har jobber eller har vært innlagt på gradsstudier innen seks måneder etter eksamen. Fem av våre studenter har vunnet prestisjetunge Fulbright-stipend de siste tre årene. I de senere årene har Concordia fått ni av de prestisjetunge NCAA Graduate stipender.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
  • Moorhead

    901 8th St. S.

    Spørsmål