Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Introduksjon

Det Contemporary China Studies Programme gir deg en unik mulighet til å lære om og oppleve dagens Kina i et spennende ett-semesters studie i utlandet som bærer studiepoeng for studiet ditt hjemme. CCSP er en unik læreropplevelse for avanserte bachelorstudenter som er nysgjerrige på kulturer og livsstil i Asia, som ønsker å studere ved et universitet i verdensklasse, og som ønsker å utforske forretningsverdenen i Kina i en virkelig fascinerende, men likevel internasjonal og tilgjengelig miljø. CCSP ligger i Shanghai, en av de mest spennende byene i verden, og læres i samarbeid med Fudan University, et av de mest prestisjetunge forskningsinriktade universitetene i Kina, og rangert som 40. i verden av QS. Med CCSP har du et utvalg av kinesiske språkkurser, engelsklærte akademiske kurs på en rekke emner, samt et internship i en lokal organisasjon eller et multinasjonalt selskap. I kombinasjon med regelmessige gruppeutflukter og sosiale aktiviteter som introduserer deg til tradisjonell kinesisk kultur, er CCSP et tverrfaglig akademisk program som gir grundige teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas fremvoksende status som global makt.

Hvorfor CCSP?

  1. Bo i en fantastisk og livlig by
  2. Studer på et verdensklasse universitet
  3. Opplev verden av virksomheten i Kina
66928_iStock-638610500.jpg

Top University

Det Contemporary China Studies Programme undervises ved Fudan University, et av de mest prestisjefylte, forskningsinriktade universitetene i Kina. I den siste QS-rangeringen av verdensuniversiteter er Fudan University rangert som 1.St universitet i Shanghai og 40. verden over. Det er 30.000 studenter på Fudan, inkludert 5.000 internasjonale studenter.

Skolen for sosial utvikling og offentlig politikk, som er vert for CCSP-programmet, er et av de globale styrker i undervisning og forskning i samfunnsvitenskap. Dens internasjonale partnere inkluderer Harvard University, London School of Economics and Political Science, Trinity College og mange andre. Ti prosent av skolens studenter er internasjonale studenter, fra USA, Canada, Japan, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia og Norden. CCSP-forelesere har omfattende erfaringer med akademisk forskning og undervisning på fremtredende universiteter i Kina og utlandet, som Harvard University, University of Chicago, University of Washington-Seattle og GeorgiaTech. Lokale bedriftsledere og profesjonelle eksperter fra ulike organisasjoner inviteres til å presentere casestudier.

Studentlivet

Med 30.000 studenter, inkludert 5.000 internasjonale studenter, er Fudan ikke bare det beste, men også et av de største og mest internasjonale universitetene i Shanghai. Som internasjonal student på Fudan har du tilgang til noen av studentforeningene på universitetet, samt til alle de andre fasilitetene som kantiner, biblioteker og idrettsanlegg.

66929_iStock-589097990.jpg

Fantastisk by

Shanghai: wow!

Shanghai er uten tvil en av verdens mest spennende byer i dag. Byen er på epicentret av den hidtil usete kinesiske bølgen mot økonomisk utvikling, teknologisk innovasjon og kulturell renessanse. Shanghai er der øst møter vest og hvor den gamle og den nye fusjonen på spektakulær måte. Ingen innsats er spart for å vise at Shanghai har blitt en av de mest fantastiske og levende metropoliser i denne verden. Og med en million utenlandske innbyggere har Shanghai toppmoderne internasjonale fasiliteter, og ubegrensede muligheter til å få nye venner, bygge profesjonelle nettverk og utforske fremtidige arbeidsplasser. Et studieferd i Shanghai er flott for din CV. Ikke rart Shanghai blir raskt en av verdens mest populære studieplasser for internasjonale studenter.

Livet i Shanghai

Livet i Shanghai er utrolig spennende og variert, men likevel praktisk og trygt. Som en av de største og moderne byområdene, sover Shanghai aldri. Det er en smeltedigel av orientalske og vestlige kulturer, av gamle og nye tradisjoner. Shanghai tilbyr deg utallige muligheter når det gjelder underholdning, shopping, barer og restauranter, sightseeing, konserter og forestillinger. Det er ganske mulig å leve et liv som ligner det i en større europeisk storby. Du kan også velge å leve som lokalbefolkningen. Kinesisk mat er god og billig. De lokale butikkene selger alle slags ting du aldri finner i Europa, ofte billig.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern alternativ

Det Contemporary China Studies Programme er utviklet for å maksimere mulighetene dine for å lære om og oppleve dagens Kina i løpet av 4 eller 5 måneders opphold i Shanghai. Et utvalg av akademiske kurs, som alle læres på engelsk av fremtredende Fudan University professorer og forelesere, gir deg teoretisk og faglig kunnskap om den siste utviklingen i Kina på områder som kultur og samfunn, næringsliv og økonomi, politikk og diplomati. Språkkurset undervist på nybegynnere og mellomnivåer, gir deg mulighet til å smake på hva som kreves for å snakke og lese kinesisk eller forbedre språkkunnskaper hvis du allerede har begynt å lære språket. Og en internship gir en unik sjanse til å forstå hvordan det er å jobbe i et selskap i Kina og utvikle nye faglige ferdigheter. I kombinasjon med regelmessige gruppeutflukter og sosiale aktiviteter som introduserer deg til tradisjonell kinesisk kultur, er CCSP et tverrfaglig akademisk program som gir grundige teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas fremvoksende status som global makt.

Steder

  • Shanghai

    220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

    Spørsmål