Keystone logo
© CU Marketing Department
Caucasus University

Caucasus University

Caucasus University

Introduksjon

Etablert i 1998, Caucasus University ( CU ) har en historie forankret i et partnerskap mellom Caucasus School of Business (CSB) og Georgia State University (GSU) i Atlanta, USA. CU fikk universitetsstatus i 2004 og har konsekvent tilbudt omfattende utdanning på tre nivåer: bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer. Caucasus University er kjent i Georgia og Sør-Kaukasus-regionen, og står som en fremtredende institusjon for høyere læring.

CU inkluderer for tiden 11 skoler: Business, Economics, Law, Media, Information Technology, Governance, Humanities, Tourism, Medicine and Healthcare Management, Education, and Architecture. Innenfor disse 11 skolene gjennomføres totalt 55 bachelor-, doktorgrads- og doktorgradsprogrammer, tilgjengelig på både georgiske og engelske språk. I tillegg er CU stolte av 8 dual degree-initiativer utført i samarbeid med anerkjente amerikanske og europeiske universiteter. For tiden er universitetet hjem til omtrent 10 000 studenter.

Siden 2004 har CU huset en off-site campus av Grenoble Ecole de Management GEM (Frankrike), og tilrettelagt Executive MBA-programmet. Universitetet opprettholder nasjonal institusjonell autorisasjon, med alle programmer akkreditert av EQE Georgia. CU har oppnådd bemerkelsesverdig anerkjennelse, og sikret seg TedQual-sertifikatet fra World Tourism Organization Academy i 2020, og i 2023 oppnådde internasjonal akkreditering fra Royal Institute of British Architects (RIBA) for sin arkitekturskole. CU er i ferd med å oppnå AACSB-akkreditering, og posisjonerer den som den eksklusive AACSB-akkrediterte institusjonen i regionen.

Universitetet er oppført av WHO, og dets medisinstudenter er kvalifisert for ECFMG-eksamen. I tillegg er Medical School anerkjent av NMC i India. CU engasjerer seg globalt og legger til rette for student- og fakultetsutvekslinger, doble og felles gradsprogrammer, internasjonale prosjekter, tilskuddsinitiativer og forskningssamarbeid med 90 partneruniversiteter. Universitetet er et stolt medlem av ulike internasjonale nettverk og profesjonelle organisasjoner, inkludert EUA, PRIME, CEEMAN, IAUP, IAU, NIBES, ELFA, AACSB og BITSENTINEL

Steder

  • Tbilisi

    Paata Saakadze Street, 1, 0102, Tbilisi

Spørsmål