Keystone logo
Denison University

Denison University

Denison University

Introduksjon

Som en av landets ledende høyskoler for liberal arts, kan Denison University skryte av generasjoner av studenter som kan vitne om effekten på livene deres. Hver ville sitere en annen grunn. Og de hadde alle rett fordi Denisons liberale kunsttradisjon og boligfellesskap skaper en høyskole med uendelige personlige muligheter.

På Denison må studentene ta steget - det gjemmer seg ikke bak i en 300-seters forelesningssal, ingen anonymitet, ingen flyging under radaren. De betyr noe som individer, og de er forberedt på liv med konsekvens av det beste fakultetet - professorer som kan tingene deres, kjenner studentenes navn og vet hvordan de kan inspirere til store ting. Og læring når utenfor klasserommene, laboratoriene og studioene, inn i salene der studentene bor, fordi dette er et boligfellesskap, der studentene bor og lærer sammen, og hvor de omfavner idealer om integritet, intellekt, mangfold og respekt for hver annet og miljøet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Granville

    100 West College Street, , Granville

    Spørsmål