Keystone logo
© TESS
Digital College

Digital College

Digital College

Introduksjon

På Digital College er vi overbevist om at like muligheter er nøkkelen til å la deg nå langt

Vi rekrutterer ikke eliten, vi trener dem,” bak dette mantraet ligger hele sjelen til DC-ånden som vi så elsker å dele med elevene våre. Mer enn bare en skole, Digital College oppgave er å støtte deg mot en karriere som passer deg. Fremfor alt, en skole for mangfold og et ekte utvekslingssted, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å oppnå uansett hvilken vei du har, takket være en annerledes sosial opplevelse og veldig konkret undervisning.

Vi rekrutterer ikke eliten, vi trener dem

Vår frekkhet er nedfelt i innovasjonen av den prosjektbaserte undervisningsmetoden som vi har implementert. Vårt mål: å gi deg den konkrete erfaringen som forventes av bedrifter i sektoren, for å forberede deg i dag for morgendagens jobber.

gå inn i en ny æra

Ankomsten av digital teknologi har endret våre daglige liv: vårt forhold til andre og med tiden, våre informasjons- og kommunikasjonsmåter, vårt yrkesliv og vår måte å jobbe på. Yrker utvikler seg, andre dukker opp. Oppstartsånden og flat management dukker opp som nye, friere arbeidskoder.

Skaper en ny generasjon digitale eksperter

Forankret i denne nye æraen, bærer du i deg denne følsomheten for digitalt og denne smaken for ny teknologi. Digital College forvandler talentet ditt til ferdigheter og myke ferdigheter for å gjøre deg digitale eksperter, operative og tilpasningsdyktige til fremtidens yrker.

Eksperimenter for å tilpasse deg bedre

Organisering av forretningsspill, læringsekspedisjoner i USA, mesterklasser, konkurranser... Det er felterfaringen og rollespillet som presser hver enkelt av elevene våre til å overgå seg selv, til å være kreative, geniale og proaktive. Så mange essensielle egenskaper for å møte fremtidens faglige utfordringer.

All vår opplæring fører til å oppnå kvalifikasjoner anerkjent av staten, registrert i National Directory of Professional Certifications på nivå 6 og 7.

Opptak

Steder

 • Puteaux

  1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

   Spørsmål