Keystone logo
Dhurakij Pundit University Bachelor of Business Administration i turisme ledelse (ITMA)
Dhurakij Pundit University

Bachelor of Business Administration i turisme ledelse (ITMA)

Thailand Post Office Road, Thailand

0 Years

Request teaching languages

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bachelor of Business Administration i Tourism Management (ITMA)

Vi er for tiden imot søknader for semester 1/2013. Stipender er tilgjengelige.


OVERSIKT OVER PROGRAM MÅL OG MÅL

Objektivfiltre Thai reiselivsnæringen har blitt påvirket i de siste årene av en rekke problemer, blant annet politisk uro og naturkatastrofer, fortsetter turisme å være en robust og viktig del av Thailands økonomi. Faktisk, i stedet for å vise disse negative forholdene som obstaclesthey kan bli sett på som en mulighet for de som ønsker å arbeide i sektoren for å delta i gjenoppbyggingen og restorationof reiselivsnæringen i Thailand. Videre vil dannelsen av ASEAN økonomiske fellesskap (AEC) i 2015 createmore potensial forthe reiselivsnæringen i regionen til å blomstre og bli mer attraktivt for internasjonale besøkende.

I lys av den nåværende situasjonen og følge universitetets filosofi "Å sette kunnskapen ut i praksis", er ITMA pensum designet for å først gjøre studentene kjent med teorier knyttet til turisme og gjestfrihet ledelse og deretter gi praktisk trening med både i klassen aktiviteter og ut-av -klassen hands-on erfaringer. Denne symmetrisk kombinasjon av kunnskap og praktisk erfaring vil sikkert forberede våre kandidater til å lykkes i sine mål.Hva er unikt med vårt program?

Lokalt og internasjonalt erfarne forelesere

Programmet, som er tverrfaglig, gir studenter med ulike felt av emner, inkludert virksomheten, økonomi, vitenskap og teknologi, språk, etikk og moral og turisme ledelse. Hvert kurs blir undervist av lokalt erfarne professorer og fagfolk, samt forelesere fra flere land.


Real-life case-studier

I tillegg innenfor Thailand sammenheng som en av de mest vellykkede tourismindustry orienterte land i Sørøst-Asia, skal studentene ha eksponering mot flere casestudier i forhold til turisme fra ulike nivåer, alt fra individuelle bedriftseiere til statsrelaterte organisasjoner.


Utvekslingsprogrammer

En utveksling Programmet tilbys for studenter som er opptatt av å få nye perspektiver internasjonalt på en av våre utlandet partner universiteter og institutter som ICN Business School i Frankrike, Sveits College of Hospitality Management (SHML) i Sveits, Linnaeus Universitet i Sverige, Angeles Universitet Foundation (AUF) i Filippinene, og mange flere.


Moderne undervisningsmetoder

Undervisningsmetoder er forskjellige og fokusert på student-sentrert bestående av diskusjonen, hjerne-storming, individuelt arbeid og gruppearbeid. Praksis er å foretrekke for studenter i programmet for å gjøre dem kjent med ekte jobb plassering i fremtiden ved å bli opplært i vår trening hotellet, DPU Place og også i klassen prosjekter og aktiviteter. Den siste semester alle studenter er pålagt å delta på samarbeidsprogram der studenter samle en reell arbeidserfaring under tett veiledning av veiledere. Dette vil øke tilliten og ferdigheter for elevene å oppfylle kravene i reiselivsnæringen.


Sosialt, vil studentene møte venner og lærere fra flere land. Dette forbedrer de kulturelle og faglige styrker og dette binder også elever og lærere som en enhet, International College familie.Hva slags folk studere i programmet?


Dette programmet er åpent for alle interesserte person som ønsker å bygge opp eller øke ferdigheter i turisme ledelse og arbeid i områder som i turarrangører, reisebyråer, hotellet og losji bransjen, flyselskap businessor selv å være en professor innen turisme ledelse. Uansett hva bakgrunnen er, hvis du er villig til å lære og utforske forskjellige kulturer og perspektiver og området serviceinnstilt og tålmodig person, er du velkommen til å være en del av familien vår.HVOR Våre kandidater finne arbeid?


Vi er stolte av å skryte av at de fleste av våre kandidater fra programmet har vært i stand til å få en jobb så snart deres endelige karakterene har blitt annonsert! Eksempler på noen av sine nye arbeidsgivere inkluderer Agoda.com, Intercontinental Hotel, Siam Niramitr, kong Makt og mange tour companiesthroughout riket. Noen kandidater åpne sine egne bedrifter, mens andre går med på å fremme sine studier inrecognized forskerskoler, inkludert Dhurakij Pundit University International Skole og Mahidol University. Vi mener at disse resultatene vil inspirere deg til å bli så vellykket som dem.SEMESTER

Semester 1: august til desember

Semester 2: januar til mai

Sommer: juni-august

Undergraduate Applications Godkjent: DPUIC aksepterer Opptak Søknad gjennom hele året; men kan innreisende studenter bare begynne sine studier i løpet Semester 1 eller Semester 2.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor of Hospitality and Tourism Management (Honours)
    • Ottawa, Canada
  • Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
    • Geneva, Sveits
  • BA (Hons) i reiselivsledelse
    • Kuala Lumpur, Malaysia