Keystone logo
© Universidad EARTH
EARTH University

EARTH University

EARTH University

Introduksjon

EARTH University tilbyr en fireårig lavere grad i landbruksvitenskap. Vårt prestisjetunge internasjonale fakultet fokuserer på å gi en utdanning med et solid vitenskapelig og teknisk fundament, som vektlegger etiske verdier, entreprenørskap og miljømessig og sosialt engasjement.

Vi er et flerkulturelt universitet, med studenter og fakulteter fra mer enn 50 land rundt om i verden.

Studentliv

EARTH er en livserfaring som lar deg utvikle deg som en global borger. Du vil dele med studenter fra mer enn 40 land i et inkluderende miljø, og du vil leve en integrert opplevelse som vil hjelpe deg å forsterke dine etiske verdier, jobbe i et team, være utholdende og lytte til forskjellige perspektiver.

Hos EARTH er du unik og vil ikke se diskriminering basert på alder, etnisitet, seksuell legning, religion, kjønn eller nasjonalitet. Du vil være en del av en familie og et integrert og empatisk fellesskap.

Medisinsk assistanse

EARTH har en klinikk på campus med 24-timers tilstedeværelse av leger og sykepleiere, med 2 ambulanseenheter. Den medisinske forsikringen som dekkes av undervisningen er Pan-American Life Insurance of Costa Rica, SA

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  80%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  10 til 1

Campus funksjoner

En fantastisk campus

På 8650 hektar på hovedcampusen vår finner du et treningsstudio, basseng, vektrom, fotballbane, baseball, volleyball, tennis, basketball, spillerom og TV-rom, tre skogreservater, 90 hektar med kommersiell bananfarm, en botanisk hage , etnobotanisk hage, gårder og rekreasjonsområder.

  Stipend og finansiering

  Fullt stipend

  Denne typen bistand gis vanligvis av en sponsor og administreres av universitetet. Den tildeles kun til studenter som ellers ikke ville vært i stand til å gå på en høyere utdanningsinstitusjon og som har godkjent opptaksprosessen med høy score.

  Over 1000 søknader mottas hvert år for et fullt stipend, hvorav i gjennomsnitt kun 50 tildeles.

  Partial scholarships

  For denne typen hjelpemidler dekker universitetet en prosentandel av kostnadene og studentens familie dekker differansen.

  Denne støtteprosenten fastsettes etter en evaluering i samråd med et økonomisk hjelpeutvalg.

  Steder

  • Mercedes

   Universidad EARTH, Mercedes, Guacimo, Limón, COSTA RICA, 70602, Mercedes

  Spørsmål