Keystone logo
© photo courtesy of Eastern Kentucky University
Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Opptak

på nett

EKUs online gradsprogrammer gir tilgang til de samme EKU-kursene, fra de samme utmerkede professorene i et brukervennlig eksternt læringsmiljø. Viktigst av alt, en grad oppnådd gjennom EKU Online har samme rykte for kvalitet som våre på campus grader. Og opptakskravene er de samme, enten du melder deg på kurs online eller på campus.

Å søke

 1. Fyll ut den gratis nettbaserte søknaden
 2. Gi offisielle karakterutskrifter fra alle høyskoler og universiteter som tidligere har deltatt
 3. Hvis du har tjent færre enn 24 overførbare studiepoeng på college-nivå siden du fullførte videregående skole eller en GED, oppgi din videregående karakterutskrift og ACT- eller SAT-poengsum

Opptakskrav til grunnfag

Internasjonal student

Studenter anses som internasjonale søkere hvis de ikke er statsborgere i USA.

For å søke som nybegynner bør studentene sende inn en fullstendig evaluert, fullstendig ungdomsskolerekord som gjenspeiler en kumulativ GPA tilsvarende 2,5 høyere.

Studenter som søker som overføringsstudenter må ha en kumulativ overførings-GPA på 2,0 eller høyere. Studentene bør sende inn offisielle karakterutskrifter for alle kurs på høyskolenivå.* Studenter med mindre enn 24 studiepoeng må også sende inn en fullstendig evaluert, fullstendig ungdomsskolerekord.

I tillegg, for standard opptak, må alle internasjonale studenter sende inn en gyldig kopi av passet og demonstrere engelskkunnskaper. Studentene kan demonstrere ferdigheter gjennom ett av følgende:

 • Kreditt for engelsk 101 og 102 fra en akkreditert amerikansk høyskole eller universitet med karakteren "C" eller bedre
 • TOEFL – 530 papirbaserte, 71 Internett-baserte eller 195 på datamaskin uten bandscore under 16
 • IELTS – 6,0 samlet bandscore med 5,0 eller høyere i hvert emne/ferdighetskategori.
 • Duolingo engelsk test – 95 eller høyere.
 • Japanske studenter kan levere EIKEN-testen med en bestått poengsum på Pre-1.
 • ACT English 18 og ACT Reading 20
 • SAT Evidensbasert lesing/skriving 510

Land som er fritatt fra kravet til engelsk:

 • Irland
 • Storbritannia
 • Australia
 • New Zealand
 • Canada (unntatt Quebec)
 • Commonwealth Caribbean – Antigua og Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Dominica, Ghana, Grenada, Guyana, Jamaica, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinene, Trinidad og Tobago

*For kurs på college-nivå tatt utenfor USA, må utskrifter sendes til ECE eller Josef Silny & Associates for evaluering. Velg å få gjennomført en kurs-for-emne-evaluering.

Uteksamineres

Ønsker du å fremme karrieren din eller ta den i en ny retning? EKUs Graduate School kan hjelpe deg med å komme videre med fleksible master-, doktorgrads- og spesialiststudier, rimelig undervisning og førsteklasses undervisning.

Å søke

 1. Fyll ut den gratis nettbaserte søknaden
 2. Oppgi offisielle opptaksprøveresultater (GRE, MAT eller GMAT), hvis aktuelt
 3. Gi offisielle karakterutskrifter (hvis ikke en EKU-utdannet)
 4. Send inn anbefalingsbrev, hvis nødvendig for det akademiske programmet

Hvor snart kan jeg søke?

 • 1. august for påfølgende høstsemester
 • 1. oktober for påfølgende vårsemester
 • 1. april for påfølgende sommersemester

Stipend og finansiering

Grants

Tilskudd er en form for økonomisk støtte som ikke skal tilbakebetales. Mange tilskudd er basert på økonomisk behov alene, men noen tilskudd tar også hensyn til akademiske resultater, akademisk gradsprogram og/eller bostedsstatus.

Tilskudd er tilgjengelig på føderalt og statlig nivå.

Privatlån

Private studielån er ikke finansiert eller subsidiert av den føderale regjeringen; i stedet er de finansiert av banker, kredittforeninger eller andre typer långivere.

Banken eller långiveren - ikke den føderale regjeringen - setter renter, lånegrenser, vilkår og betingelser for private studielån. Din evne til å kvalifisere for og låne et privat studielån kan være basert på en rekke faktorer som kan inkludere kreditthistorikken din, om du velger å ha en medunderskriver eller ikke, din medunderskrivers kreditthistorie, ditt valg av skole og din studieretning. Disse lånene tilbyr ikke de fleksible tilbakebetalingsvilkårene eller lånerbeskyttelsen som er omtalt av føderale studielån.

Arbeidsgiverundervisningsrefusjon

Arbeidsgiverundervisningsrefusjon inkluderer en rekke arbeidsgiversponsede programmer for å hjelpe ansatte med å betale for college. I mange tilfeller vil midlene som mottas fra disse programmene bli ekskludert fra inntekt og er skattefrie.

Refusjonsprogrammer for ansattes undervisning styres vanligvis av en arbeidsgivers personalavdeling. Arbeidsgivere kan gi opptil $5 250 per år i arbeidsgiverundervisningsfordeler for grunn- eller hovedfagskurs.

Arbeidsgiveren din kan kreve at du oppnår en bestemt karakter eller fullfører et program for å få refusjon. Arbeidsgiver kan også kreve at du forblir ansatt i en periode etter endt studieløp. Til slutt kan arbeidsgiveren din kreve at du gir kvitteringer eller annen begrunnelse for utdanningsutgiftene.

Militære fordeler

For informasjon om militære tjenester og tilbud for veteraner og aktiv tjeneste, kontakt EKU Office of Military and Veteran Affairs på 859.622.2345. EKU er gjentatte ganger anerkjent av både Military Times og GI Jobs som en leder blant Military Friendly®-skolene, og vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Utenfor stipend

Disse stipendene tildeles av en annen organisasjon enn regjeringen eller universitetet. De er tilgjengelige fra en rekke grupper, organisasjoner og enheter over hele landet. Disse stipendene kan være generelle eller svært spesialiserte og knyttet til den type arbeid du vil gjøre etter endt utdanning.

Hvis du mottar et eksternt stipend, må du gi beskjed til ditt økonomiske bistandskontor slik at prisen kan rapporteres som en del av den totale hjelpepakken din. Unnlatelse av å rapportere tildelinger kan føre til at tildelingen ikke blir akseptert eller at en del av midlene må tilbakebetales på grunn av overbetaling.

Instituttstipend

Avdelingsstipend tildeles av spesifikke EKU-avdelinger. Typene, størrelsen og kriteriene for disse stipendene vil variere etter avdeling.

Hvis du mottar et avdelingsstipend, må du varsle finanskontoret ditt slik at tildelingen kan rapporteres som en del av den totale hjelpepakken din. Unnlatelse av å rapportere tildelinger kan føre til at tildelingen ikke blir akseptert eller at en del av midlene må tilbakebetales på grunn av overbetaling.

Stiftelsesstipend

EKU er heldig som har hundrevis av sjenerøse enkeltpersoner og organisasjoner som har donert stipendpenger til nåværende EKU-studenter fra en rekke forskjellige bakgrunner, situasjoner og interesser. Disse blir referert til som EKU Foundation Scholarships. På grunn av antallet av disse stipendene og de varierende kriteriene for dem, har EKU utviklet en enkelt Foundation Scholarship-applikasjon.

Etter å ha fullført søknaden, vil du bli vurdert for ethvert stiftelsesstipend du er kvalifisert for. Kriteriene for disse stipendene varierer og kan inkludere akademikere, hovedfag, interesser, bosted og mer.

Steder

 • Richmond

  Lancaster Avenue,521, 40475, Richmond

  • Richmond

   Richmond, USA

   Spørsmål