Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Introduksjon

om EMU

En EMU utdanning hjelper studentene oppdage sine mål i livet og forberede seg til å gjøre en forskjell for et felles gode både hjemme og rundt om i verden. EMU strenge akademikere understreke én-mot-én-relasjoner med professorer, tverrkulturell forståelse, omsorg for skaperverket, og service til andre.

EMU tilbyr lavere, høyere og Seminar programmer fra en Mennonite Anabaptist perspektiv i nydelige omgivelser i den vakre Shenandoah Valley.

Studentene tar kurs ved vår viktigste campus i Harrisonburg, Virginia; på vår Lancaster, Pennsylvania nettstedet; på nett; og over hele verden gjennom vår velkjente tverrkulturell program.

Akkurat rett størrelse

EMU er liten nok til at du lett kan bli kjent med klassekamerater og lærere i ulike programmer. Professorene er mentorer som kjenner deg personlig, og gi deg råd 1: 1. Du kan bli involvert i en rekke aktiviteter som teater, Student Government Association, campus departement, egenutført eller intercollegiate sport, musikk og kor. Alle disse gir muligheter for å lære mer om deg selv og utvikle verdifulle erfaringer for fremtiden CV.

Liberal Arts

Som en student, uansett stor, vil du ha nytte av verdien av en liberal arts utdanning. Arbeidsgivere og forskerskoler setter pris på søkere med en liberal arts utdanning foundation fordi de er godt avrundet kritiske tenkere og problemløsere som har hatt bred eksponering til spørsmål og ideer fra på tvers av fag og samfunn.

Livet etter Graduation

EMU akademikere tjener mer enn en grad - de oppdager sitt mål i livet og lede organisasjoner de tjener til det felles beste. EMU alumni er vellykkede forretningsfolk, reflekterende utøvere, og fagfolk. Tusenvis har hatt betydelig innvirkning med internasjonale servicebyråer som Mennonite sentralkomiteen og Mennonite Disaster tjeneste i tillegg til andre denominationally-baserte og sekulære serviceprogrammer.

EMU alumna Leymah Gbowee er en av tre kvinner tildelt 2011 Nobels fredspris. Leymah begynte sin reise i ØMU med vår verdenskjente Summer Fredsbygging institutt og fortsatte med å tjene en mastergrad i konflikt transformasjon.

Nesten 90% av ØMU gradienter som svarte alumni undersøkelser funnet arbeid i deres fagområde innen ett år etter endt utdanning. Arbeidsgivere ansette EMU kandidater på alle nivåer på grunn av sine sterke moral og verdier, respekt for andre, ønske om å gjøre en forskjell, kommunikasjon og kritisk tenkning ferdigheter, og selvtillit. Lær mer om undervisning suksess etter endt utdanning.

Hva er en Mennonite?

Ikke kjent med mennonites? Mennonites tilhører de historiske freds kirker. Mange EMU studenter kommer fra en Mennonite tro tradisjon, men flertallet av ØMU studenter kommer fra andre trostradisjoner. Dusinvis av religiøse grupper er representert på campus fra hele verden. At mangfold gir mulighet for tverrkulturelle møter på campus og i klasserommene.

Virginia og Pennsylvania

EMU har en hoved campus og et område i Lancaster, Pennsylvania, tilbyr kurs i off-site steder i både Pennsylvania og Virginia, og tilbyr mange klasser (og to grader) online. Enten du er på vår vakre campus i Shenandoah Valley (Harrisonburg, Virginia) - nær to nasjonale skoger og Shenandoah National Park - i våre trivelige klasserom i Lancaster, PA, eller i en kirke i Philadelphia, vil du legge merke til den gjestfrihet og samfunn som er så viktig for ØMU.

EMU Mener ...

EMU delte kjerneverdier er i hjertet av en kristen universitet som ingen andre. Vår lavere, høyere, seminar og andre programmer forberede studentene til å tjene og lede globalt.

Globale samfunnet og tverrkulturell forståelse

Vi lever i en stadig koblet verden. Her spør vi oss selv hvordan våre valg påvirker andre over hele verden.

Vår velkjente tverrkulturell program - over tre tiår gamle - er en av de sterkeste tverrkulturelle studier i landet. Det er en del av det som gjør EMU en kristen universitet som ingen andre.

Tverrkulturell studie - alltid med veteran lærere og ansatte - er et krav for ØMU-studenter. Noen deltar i tre-ukers program i lokalsamfunnet eller større Nord-Amerika. Noen tilbringer et semester i urbane Washington, DC, delta i spennende praksisplasser. Andre tilbringer et semester i en annen del av verden, ofte i Midtøsten, Sentral-og Øst-Asia, Latin-Amerika eller Afrika.

Når du har reist til Mellom-Amerika, besøkte kaffebønne felt, og bodde hos de sliter bøndene, begynner du å forstå det store bildet. Eller når tverrkulturelle studier tar deg til den sørafrikanske bydelen Soweto for å lære om historien og dvelende virkningen av apartheid første hånd, er din følelse av empati utdypes, sammen med din forståelse av vår inter-tilkoblet verden.

Bærekraft og Stewardship

EMU var å øve bærekraft lenge før "grønn" ble trendy. Våre energieffektive bygninger er noen av de beste resultater college anlegg i landet.

Vårt solcellepanel på Hartzler Library taket var den største solenergi installasjon i delstaten Virginia da det ble installert i 2010. Vår campus hage gir produsere for matsalen; oster avfall fra matsalen feeds hagen. Bærekraft er vevd inn i pensum på mange nivåer.

Tro og Fellowship

Tro er viktig i ØMU. Vi er alle han reiste sammen - selv om vi kan ta ulike veier - mot utdype vår tro, lære hvordan vi kan leve ut at troen dag til dag, og nå akademiske og profesjonelle mål.

Om lag en tredjedel av lavere studentmassen er Mennonite. Dusinvis av kirkesamfunn og trostradisjoner, og mer enn 30 nasjonaliteter, er alle en del av EMU familien.

Noen av av måtene studentene koble seg til Kristus på campus inkluderer: kapeller i løpet av uken, søndag kveld feiringer, tilbedelse gjennom musikk, bibelstudier i residence halls, og bønnepartnere som er villige til å støtte deg gjennom hele året. Andre studenter liker å være en del av et nettverk av voksne elever som deler samme verdier og mål.

Tjeneste for andre

Å nå ut til andre er viktig. På EMU, vil du delta i samfunnstjeneste og kanskje til og med synes det er liv i endring. Mange studenter gjør frivillig tjeneste for ett år eller mer etter endt utdanning, eller selv for en levetid gjennom departement kirken og i andre serviceyrker.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Spørsmål