Keystone logo
Edinboro University

Edinboro University

Edinboro University

Introduksjon

Om Edinboro University

Edinboro University er opptatt av dyktighet innen akademikere og i alle aspekter av campuslivet. En lidenskap for studenters suksess, en omfattende katalog med tilbud og et støttende, men likevel utfordrende akademisk miljø, definerer EU-opplevelsen.

Edinboro University er et av Pennsylvania mest kjente sentre for læring og forskning. Anerkjente artister, medisinske fagpersoner, Disney og Pixar-animatører og ledere innen næringsliv, utdanning, kriminell rettferdighet og mange andre felt har bygget grunnlaget for deres suksess ved EU. Klassestørrelser er små og undervises av et internasjonalt anerkjent fakultet, hvorav 90 prosent har terminale grader på sitt felt, og tilbyr studentene den personlige og høykvalitetsutdanningen de trenger for å lykkes.

Universitetet kjennetegnes ved sin ekte dedikasjon til studenters suksess, og lover oppmerksomhet, nøye rådgivning og moderne fasiliteter som er nødvendige for å sikre at studentene oppnår sine mål og overgår sine egne forventninger.

EU ble grunnlagt i 1857 som en privat opplæringsskole for lærere og har vokst til den nordvestlige Pennsylvania-regionens største og mest omfattende institusjon for høyere utdanning. Med et pulserende campussamfunn, mer enn 100 områder med akademisk studie, områdets fremste studentboliger, mange klubber og organisasjoner, nasjonalt anerkjente tjenester for studenter med fysiske funksjonshemninger, NCAA-friidrett, scenekunst, en blomstrende gresk livsscene og en 65 000- person alumninettverk, Edinboro University er opptatt av å tilby den høyeste kvalitet, rimeligste grunnutdanning, hovedfag og samkursulær utdanning som mulig.

Edinboro University diskriminerer ikke på grunnlag av kjønn, kjønn eller seksuell legning i sine utdanningsprogrammer eller aktiviteter. Tittel IX av utdanningsendringene fra 1972, og visse andre føderale og statlige lover, forbyr diskriminering på grunn av kjønn, kjønn eller seksuell legning i ansettelse, samt alle utdanningsprogrammer og aktiviteter som drives av universitetet (både av og på) campus), og beskytte alle mennesker uavhengig av deres kjønn eller kjønnsidentitet mot kjønnsdiskriminering, som inkluderer seksuell trakassering og seksuell vold.

Fakultetet

 • 312 instruksjonsfakultet på heltid og deltid
 • 15 til 1 forhold mellom student og fakultet

Registrering

 • 4.834 total påmelding
 • 3.572 studenter
 • 1212 førsteårsstudenter
 • 1 262 doktorgradsstudenter

Universitetsområdet

Ligger i Edinboro, Pennsylvania

43 bygninger på 585 dekar

Fem mål stor innsjø, åpne felt og skog

Topp moderne klasserom og laboratorier

Grader tilbys

Associate of arts, associate of engineering technology, associate of science, bachelor of arts, bachelor of fine arts, bachelor of science, bachelor of science in education, bachelor of science in sykepleie, bachelor of science in art education, master of arts, master av billedkunst, master i utdanning, master i naturvitenskap, master i naturfag i sykepleie, master i sosialt arbeid, lege i sykepleiepraksis.

Programmer som tilbys

 • 112 bachelorstudier
 • 18 gradsstudier
 • 12 tilknyttede gradsstudier
 • 15 attester

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Friidrett

17 universitetssport, pluss rullestolbasketball og eSports: menns basketball, langrenn, fotball, svømming, tennis, bane, bryting og rullestolbasketball; damebasket, langrenn, lacrosse, fotball, softball, svømming, tennis, bane, innendørsbane og volleyball.

Fighting Scots konkurrerer i Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) og National Collegiate Athletic Association (NCAA), Divisjon I (wrestling) og II.

Charter

Edinboro University er et offentlig, regionalt, omfattende universitet.

Oppdrag

Oppgaven til Edinboro University er å utvikle studenter personlig, intellektuelt og profesjonelt til å bli medvirkende borgere til Samveldet og utover.

Syn

Ved å tilby gode programmer og tjenester for et samfunn i stadig endring, vil Edinboro University være førstevalget blant studenter, arbeidsgivere og samfunnet.

verdier

Edinboro University opprettholder en innbydende kultur for aksept og tilhørighet og er opptatt av å:

 • Å fremme en forståelse for læring som en livslang prosess
 • Støtte et samfunn som verdsetter integritet, ansvar, respekt og inkludering
 • Oppmuntre til innovasjon, kreativitet, utforsking og refleksjon

Forbedre kvaliteten i alle aspekter av en sammenhengende universitetsopplevelse

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
 • Edinboro

  Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444, , Edinboro

  • facebook
  • instagram
  • youtube
  • twitter

Spørsmål