Keystone logo
The Education University of Hong Kong Bachelor of Arts (honours) i kreativ kunst og kultur
The Education University of Hong Kong

Bachelor of Arts (honours) i kreativ kunst og kultur

Hong Kong, Hongkong

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 145 000 / per year *

På universitetsområdet

* ikke-lokale studenter I lokale studenter: HK$42 100 per år

Introduksjon

Dette er det første bachelorprogrammet i Hong Kong som tilbyr komponenter for kunstledelse og kulturstudier for å utfylle disiplinbasert opplæring i kreativ kunst. Den har som mål å utvikle samfunnsbaserte kunstnere som er i stand til å jobbe på tvers av en rekke etablerte kunstformer og bidra til å fremme og utvikle kunst- og kunstutdanning i lokale, regionale og internasjonale kulturelle og kreative næringer. Studentene vil fokusere på en kjernekunstdisiplin av enten musikk eller visuell kunst.

Bachelor of Arts (Honours) i Creative Arts and Culture - BA (CAC) programmet har to bekker: Musikk og Visual Arts. Selv om de to bekker har et betydelig antall elementer til felles, behandles hver strøm som et uavhengig valg for opptaksmålet.

Hva er samfunnsbaserte artister (CBA)

Betydningen av å utvikle studentene våre som samfunnsbaserte kunstnere (CBA) er todelt. For det første tar programmet sikte på å pleie kandidater som er kunstnerisk og kulturelt kunnskapsrike, dvs. har evnen til å sette pris på ulike kulturers kunstneriske uttrykk. Disse nyutdannede forventes å forplikte seg til å utvikle og promotere kunsten på tvers av ulike kontekster og omgivelser. I tillegg til denne forpliktelsen, forventes våre kandidater å bruke kunnskapen, ferdighetene og forståelsene fra programmet for å gjøre kunsten mer tilgjengelig og velkommen i sine egne lokalsamfunn. Med sine egne styrker og ekspertise vil hver kandidat bidra som en CBA på sin egen unike måte.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål