Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Bachelor of Science in Space Physics
Embry-Riddle Aeronautical University

Bachelor of Science in Space Physics

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 563 / per credit *

På universitetsområdet

* per kreditttid

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Embry-Riddles Bachelor of Science in Space Physics er designet for studenter med overlegne matematikk- og naturvitenskapelige ferdigheter og som har en sterk interesse for rom. Nyutdannede dukker opp med de ferdighetene som trengs for å utmerke seg i studiene, for å bidra til den voksende kommersielle rombevegelsen på en meningsfull måte, eller for å starte en karriere innen anvendt fysikk. Studenter i Space Physics-programmet jobber under ledelse av anerkjente fysikere som deler sin lidenskap for universet. Space Physics-programmet på ERAU er designet for å hjelpe studenter med å utforske de fysiske fenomenene som er observert i vårt univers, samt å måle de fysiske parametrene til nærliggende eksoplaneter ved hjelp av campusobservatoriene.

En romfysikkgrad gir en sterk eksperimentell fysikkbakgrunn, slik at kandidater kommer fra programmet klare til å jobbe i forskning eller innen den spirende kommersielle romindustrien.

Programutdannede er også godt egnet for å forfølge karrierer innen medisinsk fysikk, biofysikk, plasmafysikk og i militær- og sikkerhetssektoren.

Selv som studenter har studentene muligheten til å være involvert i en rekke fakultetssponserte forskningsprosjekter.

Studenter ved ERAU kan bli med i en rekke profesjonelle organisasjoner og klubber for å starte nettverk og fullt ut fordype seg i feltet. Organisasjoner av interesse inkluderer studentkapitlet til Mars Society, Society of Physics Students, og Sigma Pi Sigma, det nasjonale fysikkens hederssamfunn.

Om romfysikk på Campus Daytona Beach, FL

En del av Institutt for fysiske vitenskaper ved College of Arts and Sciences , BS i Space Physics grad programmet understreker fysikken i sol-bakken og fjerntliggende miljøer.

Studentene lærer hvordan man studerer de magnetiske og elektriske fenomenene som oppstår i verdensrommet, i den øvre atmosfæren til planeter og på solen. I felt bruker romfysikere bakkebaserte instrumenter, ballonger, raketter, satellitter og dype romfarter for å studere disse fenomenene.

Dette programmet er designet for å produsere nyutdannede som ønsker å gjøre karriere i romrelaterte yrker eller som vil forfølge avanserte studier innen ulike fag- og naturvitenskapelige områder.

College of Arts and Sciences-bygningen huser Floridas største universitetsbaserte forskningsteleskop, et instrumentert 1 meter, Ritchey-Chrétien-reflekterende teleskop . Ved siden av ligger et helioskop for å observere solaktiviteten.

ERAUs Daytona Beach Campus ligger bare 50 miles nord for Kennedy Space Center, som er episenteret til Floridas romkyst. Studentene kan være vitne til lanseringer fra campus ved å bare gå ut og se sørover.

Daytona Beach Campus-plasseringen plasserer ERAU i nærheten av mye av aktiviteten rundt neste generasjon med romfartsoppdrag.

Et typisk første år vil omfatte generell utdanningskurs pluss kjernearbeid, for eksempel aktuelle emner innen romvitenskap og grunnleggende matematikk og naturfagskurs.

Programmet deler sine fasiliteter og noe kursarbeid med det meget vellykkede Engineering Physics-programmet, et av de største i sitt slag i USA

Studentene kan ta kurs på Kennedy Space Center via Florida Space Institute, som ERAU er medlem av. Eller ta spesielle omvisninger av romfasiliteter med klasser eller klubber, delta i kooperasjoner eller praksisplasser, og delta i romlanseringer.

Om romfysikk på Prescott, AZ Campus

Bachelor of Science in Space Physics gradsprogrammet lar studentene utforske de grunnleggende kreftene i naturen gjennom å undersøke atom-, kjernefysiske og elementære partikelsystemer. Dette anvendte fysikkprogrammet er designet for å produsere kandidater som er forberedt på romfarts- og romfartsrelaterte karrierer. Arbeider med et dedikert fakultet med toppmoderne laboratorier og utstyr, studenter utdannet forberedt på å fremme utforskning av rom og legge til kunnskapen i vitenskap. På grunn av den sterke vektlegging av eksperimentell fysikk, er kandidater godt egnet til å delta i en rekke felt innen industri og utdanningsprogrammer. I tillegg til sysselsetting innen forskning og romprogram, vil kandidater med fysikkgrader forfølge ulike romfysikk-karrierer innen felt som medisinsk fysikk, biofysikk, plasmafysikk og andre områder som bruker fysikere, for eksempel militær- og sikkerhetssektoren.

Bachelor of Science in Space Physics degree er plassert i Institutt for fysikk iCollege of Arts and Sciences .

Studentene kan velge mellom tre spesialiseringsområder:

 • Astropartikkelfysikk
 • Eksotisk fremdrift
 • Gravitasjonsfysikk og kosmologi

På Prescott Campus er studentene fordypet i å designe eksperimenter og bygge utstyr for å utføre sin forskning.

Du har store muligheter til å jobbe tett med dedikert fakultet og delta i praktiske opplevelser på vårt toppmoderne campusobservatorium og laboratorier. Den klare luften fra vår milhøye campus gir utmerket visningsevne fra vårt 12-tommers Schmidt-Cassegrain-teleskop.

Prescott Observatory Complex ble rangert blant de 25 beste College Astronomy Observatories ifølge CollegeRank.net. Radioobservatoriet består av flere radiofat og antenner, hver koblet til spesialisert mottaks- og analyseutstyr.

Studentene bruker også spesifikke laboratorier for optikk, eksotisk fremdrift og kosmisk stråle, samt Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory (LIGO).

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Science in Astrophysics - STEM Designated
  • Chicago, USA
 • BS i astrobiologi
  • Melbourne, USA
 • BS i astronomi og astrofysikk
  • Melbourne, USA