Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Bachelor i bedriftskommunikasjon
ESEI International Business School Barcelona

Bachelor i bedriftskommunikasjon

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12 200 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Grad tildelt: Bachelor i bedriftskommunikasjonsgrad (nivå 6 RNCP-tittel)

Vår spesialiserte pensum for bachelor i kommunikasjon er utviklet for å tenne din lidenskap for effektiv kommunikasjon og utstyre deg med ferdighetene til å formidle budskap på en dyktig måte i ulike forretningsmiljøer.

I de to første årene av Bachelor in Communication-programmet vil du utforske grunnleggende forretningsmoduler, og legge et robust grunnlag for å forstå hva virksomheter trenger for å kommunisere til sine interessenter. Veiledet av erfarne fakulteter, inkludert bransjeeksperter og gründere, vil du fordype deg i viktige forretningsaspekter som markedsføring, innovasjon, finans og menneskelige ressurser. Vår omfattende pensum for bachelor i kommunikasjon integrerer prosjektbasert læring, fordyper deg i banebrytende forretningstrender og forbereder deg til å møte store utfordringer virksomheten står overfor i dag.

I det tredje året av bachelorgraden i kommunikasjon vil du fordype deg dypere i spesialiserte områder innen forretningskommunikasjon, med fokus på digital kommunikasjon og sosiale medier, digital markedsføring og eventledelse. Dette året inkluderer også et obligatorisk tre måneders internship, som gir uvurderlig erfaring fra den virkelige verden.

Gjennom Bachelor i kommunikasjon-programmet vil du mestre alle fasetter av effektiv forretningskommunikasjon, fra å lage overbevisende fortellinger til dyktig håndtering av krisekommunikasjon.

Bli med oss ​​i Barcelona og ta fatt på din reise mot en velstående og tilfredsstillende karriere innen det dynamiske kommunikasjonsfeltet med vår Bachelor i kommunikasjon.

Hvorfor studere for bachelor i kommunikasjon ved ESEI & College de Paris?

På ESEI tilbyr vi den beste bachelorgraden i kommunikasjon for å utvikle kommunikasjonsferdighetene dine og plassere deg i forkant av suksess i feltet. Enten du er interessert i media, PR eller bedriftskommunikasjon, vil vårt bachelorprogram i kommunikasjon utstyre deg med ferdighetene du trenger for å utmerke deg.

Du vil lære av professorer som forstår hva som skal til for å lykkes i den moderne kommunikasjonsverdenen. I tillegg vil du ha muligheten til å komme i kontakt med jevnaldrende med ulike bakgrunner, og gi deg unike perspektiver på livet og kommunikasjon.

Hos ESEI vil du forbedre ditt karrierepotensial og din personlige merkevare ved å demonstrere:

Opptak

Om skolen

Spørsmål