Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Bachelor i bedriftsøkonomi
ESEI International Business School Barcelona

Bachelor i bedriftsøkonomi

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12 200 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Grad tildelt: Bachelor i Business Administration Degree (nivå 6 RNCP-tittel)

Se for deg at du legger ut på en spennende akademisk reise designet for å gi næring til lidenskapen din for Business Administration, Management og Leadership. Vår Bachelor i Business Administration er laget for å utstyre deg med viktige ferdigheter for å trives i dagens stadig utviklende forretningslandskap.

I de første to årene av din BBA, vil du dø dypt inn i grunnleggende forretningsmoduler ledet av erfaring, inkludert bransjeeksperter og gründere. Enten du er interessert i å lede team, drive salgsbyggende gründersatsinger eller omfavne teknologi og innovasjon, oppmuntrer vår dynamiske læreplan til praktisk læring gjennom engasjerende prosjekter.

Etter hvert som du går videre til det tredje året av Bachelor i Business Administration, vil du ha muligheten til å spesialisere deg i viktige forretningsdomener som strategi og internasjonal handel, markedsføringsledelse eller til og med sportsledelse. Med en obligatorisk tre-måneders internship og oppslukende bransjeerfaringer, vil du få verdifull innsikt i den virkelige verden som utfyller klasseromslæringen din.

Bli med oss ​​i Barcelona og ta fatt på reisen din mot en velstående og tilfredsstillende karriere innen det dynamiske feltet Business Administration med vår Bachelor i Business Administration.

Hvorfor studere Bachelor i Business Administration ved ESEI & College de Paris?

Hos ESEI tilbyr vi den beste bachelorgraden i bedriftsøkonomi for å utvikle dine kommunikasjonsevner og plassere deg i forkant av suksess i feltet. Enten du er interessert i Business Strategy, International Trade, Marketing and Management eller Sports Management, vil vårt Bachelor i Business Administration-program utstyre deg med ferdighetene du trenger for å utmerke deg.

Du vil lære av professorer som forstår hva som kreves for å lykkes i den moderne verden av Business Administration. I tillegg vil du ha muligheten til å komme i kontakt med jevnaldrende med ulike bakgrunner, og gi deg unike perspektiver på livet og kommunikasjon.

Hos ESEI vil du forbedre ditt karrierepotensial og din personlige merkevare ved å demonstrere:

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål