Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Introduksjon

Til School of Technology and Management Viseu (ESTGV) møter danner de øvre nivå teknikere kvalifisert i carecidos sektorer i sitt område av innflytelse og fremme forsknings- og utviklingsaktiviteter, med sikte på koblingen mellom høyere utdanning og næringsliv som et bidrag til å løse regionale problemene.

Misjon og verdier The School of Technology and Management Viseu (ESTGV) er en organisk enhet av undervisning og forskning integrert i Polytechnic Institute of Viseu (IPV). Det ble skapt av resolusjon-lov nr 46/85 av 22. november og forvaltnings selvfølgelig den første til å operere i studieåret 1987/1988.

Den ESTGV mens institusjon for høyere utdanning, er et senter for skaperverket, formidling og overføring av kultur, vitenskap og teknologi, koordinere sine aktiviteter innen utdanning, yrkesopplæring, forskning og tjeneste til samfunnet. Den ESTGV styrt av kvalitetsstandarder som sikrer tilstrekkelig opplæring til samfunnsbehov der det opererer.

Den ESTGV forfølge sine mål i de generelle områdene vitenskap, særlig innen engineering, teknologi og ledelse til:

opplæring av fagfolk med høy beredskap i det menneskelige aspektet, kulturelle, vitenskapelige og tekniske; Utføre grunnleggende og anvendt forskning; Tilbudet av sosiale tjenester i et perspektiv av gjensidig forståelse, i deres spesifikke politikkområder; Kulturelle, vitenskapelige og tekniske utveksling med lignende institusjoner eller å gi lignende mål; Bidraget, innenfor sitt omfang av aktiviteter for utvikling av regionen der den opererer, og landet, internasjonalt samarbeid og forståelse mellom folk.

Plikter ESTGV:

Realisering av studier som fører til graden Bachelor og Master, samt andre etter videregående kurs, under loven; Gjennomføring av praktisk kurs, spesialisering, oppdatering og omskoleringscredit med egnet sertifisering eller diplomer; Organisering og samarbeid om forlengelse aktiviteter, kulturelle, vitenskapelige eller tekniske;

Orienteringen og gjennomfører forsknings- og utviklingsaktiviteter. Med sikte på å utføre sine plikter, kan ESTGV etablere avtaler, ordninger og samarbeidsavtaler med offentlige eller private organisasjoner, nasjonale, utenlandske eller internasjonale.

Steder

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Spørsmål