Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introduksjon

Start din suksesshistorie med oss!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) er et høyt anerkjent privat universitet i Estland, som ligger i den flere prisbelønte Smart City kalt Ülemiste City. De viktigste temaene som knytter læreplanene våre er entreprenørskap og kreativitet. Vi tar sikte på å gi studentene ferdigheter, nettverk og tankesett for å endre liv og påvirke verden!

Vi ønsker studenter fra hele verden velkommen til å studere lavere og masterprogrammer som kan tas på engelsk, russisk og estisk. Våre studieprogrammer støttes av en IT-infrastruktur tilpasset behovene til heltid, deltid samt fjernundervisning.

Blant de mange grunnene til å velge Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences, skiller seks seg ut:

• Alle læreplanene våre er statlig akkrediterte.

• Vi er universitetet for gründere, av gründere og for (fremtidige) gründere. Vi tilbyr studentene intens kontakt med næringslivet gjennom studiene via besøksforedrag, regelmessige uformelle møter og praksisplasser.

• Vi er lokalisert i Tallinn, kåret til "Intelligent Intelligence of the Year 2020" og en av Europas hot-up hotspots med stadig forbedrende muligheter.

• Universitetet vårt er anerkjent av mange profesjonelle organisasjoner, og vi har mottatt flere priser fra den estiske regjeringen.

• Vi er markedsleder innen estisk privat høyere utdanning gjennom å være eksklusive, holde prosedyrene enkle og oppmerksomheten vår der det skal være - å gi våre 1600 studenter best mulig entreprenørskapsutdanning.

For å gjøre en søknad, se nettstedet for opptak og kurskrav, og sørg for at du sender inn søknaden din i tide, siden søknadsfristen for vårsemesteret 2021 for borgere utenfor EU og EU er allerede 18. desember 2020! Opptakets frist for fastboende og innbyggere i Estland er 31. januar 2021.

For vårsemesteret kan du søke om følgende kurs:

  • BA Startup Entrepreneurship
  • BA kreativitet og forretningsinnovasjon
  • BA programvareutvikling og entreprenørskap
  • MBA International Business Administration

ANVEND VENNLIGST GJENNOM DENNE LINKEN: href = "https://www.euas.eu/

For å finne ut mer om oss, vennligst følg våre sosiale mediekanaler:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon ved å kontakte vår opptaksavdeling via e- EUAS @ EUAS .eu.


EU

Steder

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Spørsmål