Keystone logo
© European Forensic Institute
European Forensic Institute

European Forensic Institute

European Forensic Institute

Introduksjon

Instituttet

European Forensic Institute er en institusjon for høyere utdanning på Malta, grunnlagt i 2018 og fullt akkreditert av Maltas videre- og høyere utdanningsmyndighet (MFHEA) med lisensnr. 2018-014.

Kontoret og laboratoriet vårt er lokalisert i den toppmoderne Malta Life Sciences Park, hvor våre tilstedeværelsestimer og laboratorieøkter finner sted.

Om oss

Ved European Forensic Institute er vårt primære oppdrag å tilby et innovativt læringsmiljø der elever får direkte kontakt med fagfolk som arbeider innen alle områder av etterforskningsvitenskap. Vi spesialiserer oss på feltene rettsmedisin, kriminologi, digital rettsmedisin og etterforsknings- og etterretningsvitenskap med sikte på å samle eksperter på sine felt med studenter og fagfolk. Innovasjon er i forkant av det vi gjør, og vi utvikler kontinuerlig programmene våre for å møte behovene til yrkeslivet og de mest moderne kravene til det rettsmedisinske og etterforskningsfeltet. Programmene er orientert mot ferdighetene og kunnskapene som kreves for å oppfylle kravene til 21st Century rettsmedisinske tjenester som støtter strafferettspleien.

"Ved European Forensic Institute er vi stolte av å tilby et virkelig særegent læringsmiljø der elever får direkte kontakt med fagfolk som arbeider innen alle områder av etterforskningsvitenskap," forklarer lederen av instituttet, Andreas Melinato, som også er rettsmedisinsk ingeniør og ekspert. i brannetterforskning og gjenoppbygging av trafikkulykker. Han fortsetter «vi er heldige som jobber med fagfolk fra et bredt spekter av ekspertise, fra kriminalitetsundersøkelser til digital etterforskning og naturvitenskap i kjemi og biologi til datavitenskap innen informasjonsteknologi og til og med maskinlæring og blokkjede. Hver ekspert bringer et unikt synspunkt til bordet, og bidrar til mangfoldet i tankegang og diskusjon som er uvurderlig for studentene.

Erfaringen til vårt akademiske team stammer fra mange profesjonelle tjenestesektorer, inkludert offentlig politiarbeid, rettsvesen, akademisk og rådgivning til privat sektoretterforskere, naturvitere, datavitere, ingeniører og eksperter innen IT, finansielle tjenester og juss. Samarbeidet vårt inkluderer et nært samarbeid med de mest prestisjefylte rettsmedisinske foreningene globalt. I tillegg til overfloden av kunnskap som er tilgjengelig for overføring, har studentene også stor nytte av å lære om ferdighetene og kompetansene som kreves av en profesjonell, direkte fra eksperten som gir dem et forsprang i karrieren.

Mr. Robert Milne, dekan for anvendt vitenskap ved instituttet med over 40 års erfaring ved Scotland Yard og en pioner innen rettsmedisinsk etterretning, legger til, "den blandede undervisningsmodellen der studentene lærer teorien på nettet og deretter møtes for praktisk laboratoriearbeid er spill- endres, slik at travle fagfolk kan få kontakt med studenter sømløst. Undervisning er ofte undervurdert, men ved instituttet blir denne svært tilfredsstillende jobben gjort tilgjengelig og virkelig verdsatt. I tillegg oppfordres akademisk ansatte og studenter til å bli medlemmer av Chartered Society of Forensic Sciences (CSFS) som gir dem tilgang til den nyeste forskningen og tilgang til jevnaldrende.

Vår kjernepersonell består av et dyktig team med utmerkede yrkeserfaringer innen sine respektive felt. Som en voksende bedrift bygger vi også kontinuerlig vårt team gjennom nye rekrutter og sikrer tilstrekkelig opplæring og læreplass for våre nyere ansatte.

Campus funksjoner

Hvor vi er

European Forensic Institute ligger i den futuristiske Malta Life Sciences Park (MLSP). MLSP ble utviklet av landets økonomiske utviklingsbyrå, Malta Enterprise, for å tilby et internasjonalt klasseanlegg for biovitenskap og informasjonsteknologiutvikling. MLSP er designet for å fremme forskning og utvikling og stimulere veksten av biovitenskapssektoren på Malta, og bygger på basen som landet utviklet i farmasøytisk industri i løpet av det siste tiåret.

Samfinansiert gjennom European Regional Development Funds, er MLSP delt inn i to hovedkomponenter: Malta Life Sciences Center og Malta Digital Hub. Totalt er det i dag 13 500 kvm med areal som består av laboratorier, kontorer, seminarrom, møterom og ulike fellesfasiliteter.

MLSP støtter og oppmuntrer til vekst og suksess blant sine leietakere, og tilbyr et stimulerende miljø for kunnskapsintensive selskaper. Uavhengig av et selskaps størrelse eller utviklingsstadium, tilbyr MLSP tilgang til erfarne og profesjonelle forretnings- og finansrådgivning, samt bistand til internasjonalisering. En velbalansert kombinasjon av entreprenøriell og industriell kompetanse er avgjørende for vekst og utvikling av enhver bedrift, og ved MLSP er det ingen begrensninger for en bedrifts mulighet til kontinuerlig å forbedre, utvikle og vokse.

 • Parken er designet for å gi et sunt arbeidsmiljø støttet av Maltas hyggelige livsstil og klima.
 • Det er strategisk plassert i nærheten av øyas hovedsykehus, Oncology Centre og University of Malta. Dette oppmuntrer til tettere samarbeid med det medisinske miljøet og den pågående utvekslingen av kunnskap, ideer og erfaringer.
 • Malta er en liten øy som tillater fleksibilitet med hensyn til menneskelige ressurser og reiser.
 • Parken er geografisk plassert i hjertet av Middelhavet og betjenes av en flyplass som har hyppige forbindelser til store europeiske hovedsteder, Nord-Afrika og Midtøsten.
 • Det hjelper bedrifter og oppstartsbedrifter å opprettholde et konkurransefortrinn i det globale markedet.

  Steder

  • San Gwann

   Malta Life Sciences Park, SGN 3000, San Gwann

   • Msida

    Msida, Malta

    Spørsmål