Keystone logo
© European Forensic Institute
European Forensic Institute

European Forensic Institute

European Forensic Institute

Introduksjon

Instituttet

European Forensic Institute er en institusjon for høyere utdanning på Malta, grunnlagt i 2018 og fullt akkreditert av Maltas videre- og høyere utdanningsmyndighet (MFHEA) med lisensnr. 2018-014.

Kontoret og laboratoriet vårt er lokalisert i den toppmoderne Malta Life Sciences Park, hvor våre tilstedeværelsestimer og laboratorieøkter finner sted.

Om oss

Ved European Forensic Institute er vårt primære oppdrag å tilby et innovativt læringsmiljø der elever får direkte kontakt med fagfolk som arbeider innen alle områder av etterforskningsvitenskap. Vi spesialiserer oss på feltene rettsmedisin, kriminologi, digital rettsmedisin og etterforsknings- og etterretningsvitenskap med sikte på å samle eksperter på sine felt med studenter og fagfolk. Innovasjon er i forkant av det vi gjør, og vi utvikler kontinuerlig programmene våre for å møte behovene til yrkeslivet og de mest moderne kravene til det rettsmedisinske og etterforskningsfeltet. Programmene er orientert mot ferdighetene og kunnskapene som kreves for å oppfylle kravene til 21st Century rettsmedisinske tjenester som støtter strafferettspleien.

"Ved European Forensic Institute er vi stolte av å tilby et virkelig særegent læringsmiljø der elever får direkte kontakt med fagfolk som arbeider innen alle områder av etterforskningsvitenskap," forklarer lederen av instituttet, Andreas Melinato, som også er rettsmedisinsk ingeniør og ekspert. i brannetterforskning og gjenoppbygging av trafikkulykker. Han fortsetter «vi er heldige som jobber med fagfolk fra et bredt spekter av ekspertise, fra kriminalitetsundersøkelser til digital etterforskning og naturvitenskap i kjemi og biologi til datavitenskap innen informasjonsteknologi og til og med maskinlæring og blokkjede. Hver ekspert bringer et unikt synspunkt til bordet, og bidrar til mangfoldet i tankegang og diskusjon som er uvurderlig for studentene.

Erfaringen til vårt akademiske team stammer fra mange profesjonelle tjenestesektorer, inkludert offentlig politiarbeid, rettsvesen, akademisk og rådgivning til privat sektoretterforskere, naturvitere, datavitere, ingeniører og eksperter innen IT, finansielle tjenester og juss. Samarbeidet vårt inkluderer et nært samarbeid med de mest prestisjefylte rettsmedisinske foreningene globalt. I tillegg til overfloden av kunnskap som er tilgjengelig for overføring, har studentene også stor nytte av å lære om ferdighetene og kompetansene som kreves av en profesjonell, direkte fra eksperten som gir dem et forsprang i karrieren.

Mr. Robert Milne, dekan for anvendt vitenskap ved instituttet med over 40 års erfaring ved Scotland Yard og en pioner innen rettsmedisinsk etterretning, legger til, "den blandede undervisningsmodellen der studentene lærer teorien på nettet og deretter møtes for praktisk laboratoriearbeid er spill- endres, slik at travle fagfolk kan få kontakt med studenter sømløst. Undervisning er ofte undervurdert, men ved instituttet blir denne svært tilfredsstillende jobben gjort tilgjengelig og virkelig verdsatt. I tillegg oppfordres akademisk ansatte og studenter til å bli medlemmer av Chartered Society of Forensic Sciences (CSFS) som gir dem tilgang til den nyeste forskningen og tilgang til jevnaldrende.

Vår kjernepersonell består av et dyktig team med utmerkede yrkeserfaringer innen sine respektive felt. Som en voksende bedrift bygger vi også kontinuerlig vårt team gjennom nye rekrutter og sikrer tilstrekkelig opplæring og læreplass for våre nyere ansatte.

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • San Gwann

   Malta Life Sciences Park, SGN 3000, San Gwann

   Spørsmål