Keystone logo
Fachhochschule Westküste BA International Tourism Management
Fachhochschule Westküste

BA International Tourism Management

Heide, Tyskland

6 Semesters

Tysk

Fulltid

15 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 91 / per semester

På universitetsområdet

Introduksjon

ITM-bachelorprogrammet tilbyr et bredt spekter av alternativer slik at du kan designe studiene individuelt. Fordelen: Et studieløp tilpasset dine egne behov og faglige ideer. ITM-kurset fokuserer på økonomiske og globale relasjoner innen turisme.

Nye markedskonstellasjoner dukker opp i løpet av mangfoldige og dynamiske endringsprosesser. Og med det: nye kravprofiler for reiselivsfagfolk, som krever spesielle ferdigheter og evner i den stadig mer globale konkurransen. En bachelorgrad i ITM forbereder deg på disse utfordringene i yrkeslivet, men du er også etterspurt.

Bachelor ITM-kurset inkluderer et obligatorisk utenlandsopphold for å utvide dine internasjonale ferdigheter og gi deg muligheten til å forberede deg optimalt på kravene til et globalt arbeidsmarked.

Hva står "ITM" for?

Siden vintersemesteret 2004/2005 har universitetet vårt tilbudt en grad i reiseliv. Standard studietid for bachelorgraden i «International Tourism Management» er seks semestre. Kurset avsluttes med graden "Bachelor of Arts" (BA). Du kan starte studiene i vintersemesteret (søknadsfrist 15. juli).

Jeg ... liker internasjonalt og tverrfaglig

  • Obligatorisk (praktisk) semester i utlandet
  • Tverrfaglig tilnærming til reiseliv
  • Fagrelatert språkopplæring (forretningsengelsk og spansk)
  • Samarbeid med utenlandske universiteter (f.eks. Argentina, Kina, Frankrike, Mexico, New Zealand, Norge, Sør-Afrika og mange flere)
  • Arrangementer delvis på engelsk

T ... som turisme og teamarbeid

  • Grunnleggende reiselivsopplæring og spesialiseringsmuligheter etter interesse
  • Optimale valg takket være et bredt utvalg av kurs
  • Opplæring i presentasjons- og kommunikasjonsteknikker

M ... liker ledelse og metodisk kompetanse

  • Ledelsesevner gjennom et forretningsfokus
  • Metodekompetanse gjennom teoretisk og praktisk bruk av markedsundersøkelsesmetoder

Grunner for å studere reiseliv ved Høgskolen på Vestkysten

På stedet til West Coast University of Applied Sciences (mellom Hamburg og Sylt), er turisme en viktig økonomisk sektor. Schleswig-Holstein er en av de 3 beste turistdestinasjonene i Tyskland. Et perfekt miljø for å studere reiseliv i vår Bachelor "International Tourism Management".

Engasjerte forelesere og universitetets familiestørrelse muliggjør effektiv læring i små grupper. Universitetets moderne fasiliteter gir også fordeler. Takket være sine nære forbindelser med praksis, tilbyr det tyske instituttet for turismeforskning attraktive forskningsmuligheter og et bredt spekter av kontakter med kjente bedrifter – også for fremtidige karrieremuligheter.

Ideelle studenter

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheter

Opptak

Om skolen

Spørsmål