Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Introduksjon

Den FMJ - Mackenzie River er en institusjon for høyere utdanning tverrfaglig, private, hvis formål er å trene menneskelige verdier oppskalere, i stand til å oppfatte og tolke dagens paradigmer, ser nye muligheter og foreslå etablering av alternative ruter, i møte med krav av aktualitet.

Den institusjonelle Prosjekt FMJ - Mackenzie River har som mål å utvide og skape noe utover konvensjonelle forslag som er relevante for dagens eksisterende institusjoner for høyere utdanning. Utvidelsen og nødvendig innovasjon, basert på en standard high school, har, som en retningslinje, en forståelse av virkeligheten, som forutsetter bevissthet om samfunnet og derfor en kunnskap ressurs, ikke bare kunnskap, men også kritikk og boligbyggelag.

Disse funksjonene gjør den institusjonelle utformingen bygger inn en prøveordning, som produserer ny kunnskap om sosiale forhold, som betyr å ha som en metode for å integrere undervisning / forskning og tverrfaglighet, og, som et prinsipp, samspillet med samfunnet.

Misjon, visjon og verdier

Mission

Utdanne mennesket skapt i Guds bilde, for full utøvelse av medborgerskap, bidra til utvikling av seg selv og samfunnet gjennom undervisning, forskning og utvidelse, og kulturelle, sportslige, sosiale og åndelige aktiviteter, Miljø reformerte kristne tro.

Utsikt

Å bli anerkjent av samfunnet som skrifte Presbyterian institusjon, filantropiske og samfunnet profil, som er dedikert til det guddommelige og menneskelige vitenskaper; preget av den kontinuerlige arbeidet for god undervisning, forskning og utvidelse; streve for integrert dannelsen av mennesket, i reformerte kristne tro miljø.

Verdier og prinsipper

I personlige atferd: verdighet, karakter, integritet og mackenzista ånd; I mellommenneskelige relasjoner: lojalitet, gjensidig respekt, forståelse, ærlighet og ydmykhet; I utøvelsen av faglig aktivitet: etikk, kompetanse, kreativitet, disiplin, engasjement og vilje til å jobbe frivillig; I beslutningsprosessen: søk etter konsensus, rettferdighet, sannhet, like muligheter for alle; Forholdet mellom kollegiale organer, enheter og avdelinger: samarbeid, lagånd, profesjonalitet og forsvarlig kommunikasjon; Forholdet til andre institusjoner: ansvar, uavhengighet og åpenhet; I samfunnet: deltakelse og service til samfunnet; Og til alle tider, handle med kjærlighet, som er fullkommenhetens bånd.

Steder

 • Rio de Janeiro

  R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

   R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

   Spørsmål