Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Introduksjon

SENAI Institute of Technology (IST) Tekstil og Confection CETIQT SENAI er den største latinamerikanske sentrum av kunnskapsproduksjon brukes på tekstiler og klær produksjonskjeden.

Den dynamiske tilkobling dannet av innbyrdes av områdene utdanning, innovasjon, anvendt forskning og teknologi gjør at IST SENAI CETIQT tilby tekstilkjeden og gjøre den beste teknologien, laboratorietjenester, human resource opplæring, rådgivning og innovasjonsprosjekter .

Den høye standard for ytelse og kryss av disse linjer med handling tilføre verdi til hverandre, øker både produksjon og forsyning av teknologi- og innovasjonstjenester, målrettet for å øke konkurranseevnen til brasilianske industrien.

IST SENAI har CETIQT miljøer og komplette laboratorier for undervisningsformål og tjenester. Sine pilotanlegg reprodusere den industrielle produksjonsmiljø, noe som gjør det mulig å utvikle innovasjonsprosjekter i prosess og produkt, samt å fremme utviklingen av integrerte utdanningsprosjekter. Alltid overvåkes av et høyt spesialiserte fakultetet, danner den mest ettertraktede og respekterte fagfolk i markedet.

Ytelse

Bak enhver vellykket bedrift for en rekke prospektive studier og forskning som støtter ikke bare selskapene i produksjonskjeden, men også til sitt eget produkt i utdanning, Technology Services og innovasjon.

Utdanning

IST SENAI CETIQT med fleksible pedagogiske strategier og cutting-edge teknologi infrastruktur, tilbyr innledende kurs og kontinuerlig teknisk, undervisning, forlengelse og utdannet i klasserommet metoder og e-læring (avstand), med nasjonal tjeneste Network, gjennom de regionale avdelinger (RDS) av SENAI i hver stat, pluss spesielt formulert og målrettede programmer til bransjens behov over hele landet.

Steder

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Spørsmål