Keystone logo
© The University of Fredericton
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Introduksjon

Som en ledende innovatør i internasjonal utdannelse, søker Fairleigh Dickinson University nye måter å tilby sine unike læringsmuligheter for studenter over hele verden. Universitetets nyeste campus åpnet i 2007 i Vancouver, British Columbia. Ligger i det vestlige Canada nær grensen til USA, er Vancouver en av verdens mest naturskjønne, kosmopolitiske og multikulturelle byer.

The Vancouver Campus gir studentene en av få muligheter til å tjene en amerikansk college grad mens han studerte i Canada. Alle studieprogrammene som tilbys ved Vancouver Campus har blitt godkjent av British Columbia Ministry of Advanced Education. Fairleigh Dickinson University - Vancouver tar imot studenter fra hele verden for å skape et kulturelt mangfoldig læringsmiljø. Vancouver tilbyr ressurser til elever som trenger ekstra støtte i å utvikle sine engelskkunnskaper før du starter studier.

Hvorfor Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University er et senter for faglig dyktighet dedikert til utarbeidelsen av verdens borgere gjennom internasjonal utdannelse. Universitetet arbeider for å gi studentene den tverrfaglige, interkulturelle og etiske forståelser er nødvendige for å delta, lede og lykkes i det globale markedet for ideer, handel og kultur.

Grunnlagt i 1942, er FDU New Jersey største private universitetet, serverer nesten 12.000 høyere og lavere grads studenter, inkludert mer enn 1000 internasjonale studenter fra hele verden. Universitetets to amerikanske universiteter er i det nordlige New Jersey, i nærheten av New York City. I tillegg til Vancouver Campus, Universitetet eier og driver en campus i Wroxton, England.

The Vancouver Campus drives gjennom Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som er en ikke-for-profit foretak i British Columbia, Canada.

Akkrediteringer og godkjenninger Universitetet er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og lisensiert av staten New Jersey Commission on Higher Education. FDU er Silberman College of Business Administration har prestisjetunge akkreditering av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Mange av universitetets individuelle akademiske studieprogrammene er akkreditert av de riktige faglige og pedagogiske byråer.

Begrepet "universitet" er brukt under skriftlig samtykke fra British Columbia Ministry of Advanced Education effektiv 8 mai 2006, etter å ha gjennomgått en kvalitetsvurdering prosess og funnet å oppfylle kriteriene fastsatt av departementet. Fairleigh Dickinson University er den første ikke-kanadiske institusjon for å få godkjenning i henhold til strenge standarder vedtatt av British Columbia i 2003.

Steder

  • Vancouver

    842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Spørsmål