
Bachelor in
Bachelor i kokkekunst og entreprenørskap
FERRANDI Paris

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Paris, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 14 500 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Dette fortreffelighetsprogrammet kombinerer lederegenskaper og teknisk ekspertise. Å følge dette programmet vil gjøre deg i stand til å forfølge lidenskapen din hvor som helst i verden!
Mål
- Definer og forstå de grunnleggende konseptene og grunnleggende verktøyene for bedriftsledelse.
- Bruk disse konseptene og verktøyene til å sette sammen en sammenhengende og sosialt ansvarlig forretningsplan.
- Mestre kulinariske grunnleggende og teknikker.
- Mobiliser alle teknikker for å tilby nye kulinariske kreasjoner.
- Vit hvordan du jobber i et team på en respektfull og effektiv måte, uansett rolle, ved å tilpasse din lederstilling.
- Tilpasse, analysere og korrigere operasjonell og relasjonell atferd etter situasjonen.
- Mestre profesjonens koder for å kunne frigjøre deg fra dem.
- Forstå din plass og ditt ansvar som profesjonell, spesielt fra synspunktet om bærekraftig forretningsutvikling.
Opptak
Læreplan
År 1
- Kulinariske grunnleggende
- Administrativ og regnskapsmessig ledelse
- Ledelse og stressmestring
- markedsføring
- Engelsk
År 2
- Kulinariske grunnleggende og kreativitet
- Sommelier
- Finansiere
- entreprenørskap
- Lov
- Ledelse og HR
- markedsføring
- Engelsk
År 3
- Entrepreneurial Finance
- Administrasjon og ledelse
- Markedsføring og innovasjon
- Entreprenørskap og næringsliv
- Business Game
- CSR (Corporate Social Responsibility)
- Utvikling av en komplett forretningsplan med reell implementering i vår applikasjonsrestaurant
Læringsmetoder
- Støtte for å finne praksisplasser (karrieresenter)
- Teoretiske kurs og praktisk arbeid
- Demonstrasjoner og faglige intervensjoner
- Quiz, rollespill, utfordringer, gruppeprosjekter, personlig forskningsarbeid
- Profesjonell situasjon på nivå med utdanningsplattformer, case-studier
- Oppretting av en forretningsplan
Frekvens
Obligatoriske praksisplasser i Frankrike og i utlandet (3 til 4 måneder i 1. år og 5 til 6 måneder i 2. og 3. år)
Programresultat
- Diplominnehaveren kan få tilgang til forskjellige stillinger i en restaurant: kokk, konditor, restaurantsjef, eller i butikker/nettverk (produksjonssjef, salgssjef, regissør franchise) ...
- Han eller hun kan jobbe som restauratør eller utøve følgende yrker: prosjektleder innen hotell/restaurantutvikling/landbruksnæring, kokkekonsulent, hjemmekokk, arrangementsarrangør.
- Etter noen års erfaring kan han eller hun ta ansvar for en eller flere virksomheter og også integrere den generelle ledelsen i en gruppe.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Fortsett studiene dine med en master ved FERRANDI Paris
Master of Science in Hospitality Management de FERRANDI Paris
Denne opplæringen på høyt nivå er rettet mot studenter som ønsker å utøve nøkkelposisjoner i gjestfrihetssektoren som inntektssjef, overnattingsdirektør, driftsdirektør og på mellomlang sikt generelle lederstillinger innen internasjonale grupper eller uavhengige strukturer, i Frankrike eller internasjonalt.