Keystone logo
Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Introduksjon

Historie

Final International University (FIU) ble grunnlagt i 2015 i Kyrenia-distriktet på Nord-Kypros som et partnerskap mellom Final Education Institutions, et fremste utdanningsmerke i Tyrkia, og DMG-Akgünler Group, en ledende operatør innen turistsektoren på Nord-Kypros.

Endelige utdanningsinstitusjoner

Final har levert opplæringstjenester i over 40 år. Med sine 415 utdanningsinstitusjoner har det hevet studenter på alle nivåer fra barnehage til videregående skole. Inntil nå har over fire millioner unge oppfylt drømmene sine gjennom utdannelse ved endelige institusjoner. Final sysselsetter 12 tusen lærere og er også en av Tyrkias mest aktive bok- og tidsskriftutgivere. Med etableringen av Final International University i 2015 gjorde Finalen sin inngang til høyere utdanningssektor.

DMG-Akgünler Group

DMG-Akgünler Group startet i mellomtiden sin virksomhet i 1978 under navnet Akgünler Tourism. Siden den gang har det fortsatt å investere i overnatting, transport, markedsføring av turisme og lastetjenester, og har blitt en av de beste operatørene i sektoren. Det har investert i mange turismeetableringer, særlig Acapulco, et av de viktigste hotellene i Nord-Kypros. Det er også den ledende organisasjonen på øya for turorganisasjon, og luft- og sjøtransport.

Vi tror at dette sterke partnerskapet mellom Final Education Institutions, Tyrkias beste utdanningsmerke, og DMG-Akgünler, det fremragende selskapet i Nord-Kypros turistsektor, også vil oppnå stor suksess innen høyere utdanning.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å utdanne studentene våre til å være kreative, fordomsfrie og tilpasningsdyktige. Våre programmer utvikler fagkompetanse sammen med gode kommunikasjonsevner og teknologisk mestring, og forbereder studentene våre til å bli både sterke teamledere og sterke teamspillere. I vårt engasjement med samfunnet og med våre partnere, gir vi virkelige opplevelser og praktiske ferdigheter som forvandler akademisk suksess til karrieremuligheter.

Syn

FIU har som mål å etablere et fremragende rykte for prestasjoner innen internasjonal forskning, og for å uteksaminere dyktige og kunnskapsrike studenter som vil være eksperter og innovatører innen deres valgte karrierefelt. FIU vil være global i perspektiv og forpliktet til å gi en strøm av kunnskap og ekspertise til det lokale og internasjonale samfunnet.

Hvorfor FIU?

På FIU tilbyr vi:

 • Kvalitetsutdanning til en overkommelig pris.
 • En utdanning som er karrieresentrert og ferdighetsorientert fra begynnelsen, og inkluderer intensiv praksis- og arbeidsforberedelsesprogrammer.
 • Et flerkulturelt læringsmiljø skreddersydd slik at studentene kan dele erfaringer og vennskap med medstudenter fra hele verden.
 • Et trygt, trygt og gjestfritt miljø for studier i en av de vakreste delene av det østlige Middelhavsområdet.
 • Et student-sentrert miljø med høye standarder for omsorg og oppmerksomhet og lavt forhold mellom ansatte og studenter.
 • Muligheter for å oppnå ytterligere internasjonale kvalifikasjoner og delta i utvekslingsprogrammer.

Steder

 • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Toroslar Caddesi 6, Girne, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

  Spørsmål