Keystone logo
Final International University in Cyprus BSc i reiseliv og hotellledelse
Final International University in Cyprus

BSc i reiseliv og hotellledelse

Turkish Republic of Northern Cyprus, Kypros

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5 550 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Generell informasjon

I et forsøk på å gi best mulig utdanning innen turisme, nyter Final International University to store fordeler gitt av grunnleggerne av universitetet. Den første er mer enn førti års erfaring fra Final Education Group i å tilby videreutdanning og høyere utdanningsprogrammer over hele Tyrkia; og den andre er den enorme anvendte kunnskapen til DMG-Akgünler-gruppen innen reise-, turisme- og gjestfrihetssektoren, som omfatter et konsortium av reiselivsbedrifter inkludert den største turoperatøren i Nord-Kypros, sjøreiser, overnatting og restauranter.

I dagens mangfoldige verden trenger turisme- og gjestfrihetsstudenter ikke bare formell utdanning i feltet, men også erfaring med praktisk opplæring som kombinerer teoretisk kunnskap oppnådd i klasser med praksis på arbeidsplassen. Studieprogrammet har blitt kritisk undersøkt og utviklet med eksperter fra reiselivssektoren og pedagogiske fagfolk for å sikre at nyutdannede vil ha en garantert jobb etter fullførte studier.

Studenter på programmet utfordres ikke bare gjennom skriftlige vurderinger, men gjennom en kombinasjon av praksisplasser, oppgaver, presentasjoner, gjesteforelesere, pedagogiske besøk, oppmøte på konferanser og workshops og deltakelse i internasjonale konkurranser. Disse mulighetene tjener studentenes beste interesser og gjør at avdelingen vår kan sammenligne seg med de beste gjestfrihets- og reiselivsskolene rundt om i verden. En av våre forelesere sitter i hovedstyret i Eurhodip, en sammenslutning av topp prisvinnende reiselivs- og gjestfrihetsskoler, og som representerer standardene som avdelingen vår er forpliktet til å møte.

FIU klasserom har det høyeste nivået av teknologi for studentbruk, og avdelingen har laboratorier satt opp med front office reservasjoner og billettprogrammer (Opera, Amadeus, etc.), kjøkken med toppmoderne design og overnatting, kongress, resort , og spafasiliteter som er åpne læringslaboratorier for våre studenter.

Plasseringen av avdelingen gir også en unik fordel for reiselivsstudenter. Çatalköy har den høyeste turismesengkapasiteten på Kypros og er følgelig den høyeste turismegenererende regionen. Det er historiske slott som dateres tilbake 2500 år. St. Hilarion Castle er kjent som 'Snøhvits' slott fra Disneys magiske eventyrhistorie. Hz. Omer Turbesi markerer i mellomtiden det første stedet hvor religiøse troende satte sin fot for å spre ordet om islam. Området er også veldig rikt på flora og fauna ettersom det er i utkanten av "Five Finger Mountains", habitat for de berømte orkideene på Kypros, og mange ville fugler. Den jomfruelige Alagadi-stranden er hjemmet til de truede Loggerhead Turtles, og sist men ikke minst, Çatalköy og nærliggende Girne har en blomstrende sosial scene med gatene og havneområdet som huser mange barer, kafeer og restauranter, og tilbyr studentene en multidimensjonal sosial opplevelse når du ikke studerer.

FIU reiselivsprogrammet lover elevene å lære ikke bare i klasserommet, men også i sektoren; studenter vil ikke bare motta en grad, men en garantert jobb; og til slutt, ikke bare ha opplevelsen av å være student i turistområdet "honningpotte" i Çatalköy, Girne, men en livsopplevelse som de vil nyte og aldri glemme!

Programresultat

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor of Hospitality and Tourism Management (Honours)
    • Ottawa, Canada
  • Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
    • Geneva, Sveits
  • BA (Hons) i reiselivsledelse
    • Kuala Lumpur, Malaysia