
Bachelor in
Bachelor i matvitenskap Florida Agricultural and Mechanical University

Stipend
Introduksjon
Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvitenskap og matematikk på mat for å sikre at matvarene som spises er trygge og faktorer som smak, ernæringsmessig verdi og holdbarhet forbedres.
Food Science er grunnlaget for Food Processing, som er den største industrien i USA som sysselsetter mer enn 2 millioner mennesker og med tilstedeværelse i alle stater og tilbyr et bredt spekter av sysselsettingsmuligheter. Matforskere kan finne arbeid i de mange matvarer og beslektede næringer, så vel som i lokale, statlige og føderale myndigheter, og utdannings- og forskningsinstitusjoner. Nyutdannede av FAMU Food Science-programmet er forberedt på å dra full nytte av de mange sysselsettingsmulighetene som er tilgjengelige på dette feltet. De er også i stand til å gå videre til hovedfagsstudier innen mat, jordbruk og biovitenskap. De kan også bruke denne graden til å gå over til profesjonelle grader som medisin, odontologi, jus og veterinærmedisin.
Som en landgrantinstitusjon fra 1890 har FAMU alltid vært en del av mat- og landbruksutdanningen. Food Science-programmet ved FAMU fortsetter denne tradisjonen og har plassert sine nyutdannede i mange av de store matvareselskapene i USA, så vel som i forskerskoler og profesjonelle skoler. Studieplanen for matfagstudiet sikrer at instruerer studentene i de vitenskapelige prinsippene som styrer teknikker og metoder som brukes i tilberedning, prosessering, sikkerhet, lagring, evaluering og bruk av mat, men også tillater valg og fleksibilitet slik at studenten kan forfølge andre områder av faglige interesser. Alle studenter blir utsatt for en matopplevelse utenfor campus, som en del av opplæringen.