Keystone logo
Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Introduksjon

Det hele startet med 37 cent

Florida Tech ble grunnlagt i 1958 som "Brevard Engineering College." Det hele startet som en idé i hodet til Jerome P. Keuper, en visjonær fysiker som jobber ved Cape Canaveral.

Som universitetslære ville ha det, uttrykte Keuper sitt ønske om å opprette et vitenskapelig og teknologisk universitet til en venn over drinker på en lokal pub. Da han overhørte samtalen, presset en kollega 37 cent i vekslepenger over baren og sa: «Der er din første donasjon, Jerry. Gå nå og bygg den høyskolen.»

Så det gjorde Keuper. Og det som startet med 37 cent som en nattskole for de tidlige "missilmennene" i det amerikanske romfartsprogrammet, er nå et omfattende nasjonalt forskningsuniversitet anerkjent over hele verden for dyktighet i å forberede studentene på fremtidens karrierer.

Kjerneverdier

 • Forskning til fordel for hele menneskeheten
 • Utdanning for en levetid med suksess
 • Globalt statsborgerskap for en bedre verden

Oppdragserklæring

Florida Institute of TechnologyOppdraget er å gi utdanning av høy kvalitet til en kulturelt mangfoldig studentmasse for å forberede studentene til å gå inn i den globale arbeidsstyrken, søke muligheter for høyere utdanning og tjene i lokalsamfunnene deres. Universitetet søker også å utvide kunnskap gjennom grunnleggende og anvendt forskning og å betjene de ulike økonomiske, kulturelle og samfunnsmessige behovene til våre lokale, statlige, nasjonale og internasjonale valgkretser.

Til støtte for dette oppdraget er vi forpliktet til å:

 • Fremme studentutvikling ved å fremme og opprettholde en produktiv institusjonell vurderingskultur som fører til kontinuerlig forbedring av akademiske og administrative programmer
 • Utvikle en organisasjonskultur som verdsetter og oppmuntrer til intellektuell nysgjerrighet, en følelse av tilhørighet og felles formål blant fakultetet, studenter og ansatte, og jakten på dyktighet i alle bestrebelser
 • Rekruttere og utvikle utmerket fakultet for å bli ledere innen sine respektive felt og internasjonalt anerkjente forskere
 • Å oppnå anerkjennelse som en effektiv, innovativ, teknologifokusert utdannings- og forskningsinstitusjon
 • Rekruttere og beholde en utmerket, svært utvalgt og kulturelt mangfoldig studentmasse
 • Kontinuerlig forbedring av kvaliteten på campuslivet for alle medlemmer av universitetssamfunnet
 • Gir personlig og karrierevekstmuligheter for både tradisjonelle og utradisjonelle studenter og medlemmer av fakultetet og ansatte
 • Sikre og opprettholde profesjonell akkreditering for alle passende programmer

138708_Clean_Room.jpg

Vi er Florida Tech

Det vi er er et privat, sampedagogisk, forskningsintensivt, forskningsintensivt, doktorgradsuniversitet som ligger i Melbourne på Floridas solfylte "Space Coast." Men hvem vi er er så mye mer. Vi er et fellesskap av forskere, lærde og elever fra hele verden. Vi er ingeniører, flygere, innovatører, ledere, lærere, idrettsutøvere og astronauter. Vi har hjernen til rakettforskere og hjertene til Panthers. Vi er Florida Tech.

Vi er nådeløse

Florida Tech er et universitet av ledere og elever – et mangfoldig fellesskap av studenter, ansatte, fakulteter og alumner som er forent i den nådeløse jakten på storhet.

Vi er internasjonale

Studenter fra mer enn 90 land over hele verden velger å bo og lære ved Florida Tech, noe som gjør oss til et virkelig globalt universitet. Når vi sier #DuErVelkommenHer, mener vi det.

Vi skaper fremtiden

En av hovedprinsippene i Florida Techs oppdrag er å fremme vitenskap og teknologi til fordel for jorden og alle dens innbyggere. Så det er det vi gjør.

Vi har Panther Pride

Du kan føle det første gang du besøker campus, dagen du blir ferdig utdannet, eller på et tidspunkt i mellom. Men når du gjør det, vil du se at Panther Pride er mer enn skoleånd. Det er en familie.

Vi oppretter forbindelser

Florida Tech er stolt av å være en del av Brevard County-samfunnet og ønsker naboene velkommen til å utforske de mange personlige, profesjonelle, bedrifts- og kulturelle mulighetene vi har å tilby.

Vi er STEM

Det er en grunn til at Florida Tech er kjent som Floridas STEM University™. For å si det enkelt: Vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk er i vårt DNA. Dette gjør STEM til en drivkraft bak hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi eksisterer.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Melbourne

  West University Boulevard,150, 32901, Melbourne

Spørsmål