Bachelor i hotellet og catering management (laud)
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Galway, Irland
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Bachelor of Arts i Hotel and Catering Management (Honours)
GMIT Galway Campus
Du vil ha en mulighet til å kombinere en trening posisjon i gjestfrihet og turisme industrien med høyskoleutdanning og konsentrere tidlige studier på matproduksjon og restaurant service. Disse praktiske områder vil bli kombinert senere med forretningsrelaterte fag som gir deg det beste fra begge verdener.
Dette vil til slutt føre til en god Nivå 7 siviløkonom og gode praktiske kompetanse.
Programmoduler
En rekke moduler er dekket på dette programmet, inkludert mat studier, praktisk og teoretisk, Hospitality Studies (Front Office Systems, mat og drikke Systems); Hospitality Management; Økonomistyring; Lov; Ledelse Studies (Management, Marketing); Human Resource Management; Management Science (Statistisk, informasjonsteknologi); Environmental Studies (økonomi, turisme) og et valgfritt utvalg av turisme eller internasjonale språk fra fransk, tysk og spansk.
På grunn av det høye nivået av praksis i bransjen i løpet, nyutdannede ofte ta opp lederstillinger i ledende gjestfrihet og turisme organisasjonen både i Irland og i utlandet.
Søknad
Det kreves et eget søknadsskjema for dette programmet, og er tilgjengelig på forespørsel fra inntakskontoret. Søknader vil bli akseptert fram til 30. april og søkere vil bli invitert til intervju i mai. Alle søkere vil ha et minimum av seks måneder relevant bransjeerfaring på alle nivå og arbeide i en gjestfrihet eller turisme eiendom. Søkere som ikke jobber i bransjen, men har dokumentert erfaring kan søke og vil bli vurdert.
Utplasseringer / program varighet
Programmet starter i september og er delt inn i fire blokker med college studier og industriell plassering fordelt over tre år.
Høgskolen baserte blokker er som følger:
Blokk 1: september til desember i år en fulgt av tretti uker utplassering i en irsk hotel.
Blokk 2: september til desember i år to, etterfulgt av en tretti ukers utplassering i et internasjonalt miljø. Europeiske studenter vil følge denne plasseringen i en internasjonal eiendom utenfor hjemlandet. Ikke-EU studenter vil fullføre denne periode med trening i en irsk eiendom.
Blokk 3: september-desember, etterfulgt av blokk 4, januar til mai.
Plassering i blokk 1 bør være med eiendommen studenten er tilknyttet, hvis studenten har slik eiendom de kan arbeide med LINKS kontor for råd, veiledning og støtte for å bidra til å sikre dette arbeidet, men studenten er selv ansvarlig for å nå dette målet . Den andre emisjonen vil finne sted i et internasjonalt miljø, og skal organiseres i forbindelse med LINKS kontoret. Studentene skal arbeide aktivt for å finne et egnet sted som best tilfredsstiller deres akademiske og læringsbehov. Hver plassering er en akkreditert element i programmet, hvis det ikke er fullført student vil ikke være i stand til å gå videre til neste nivå av studien.
Internasjonale Lenker
Skolen har omfattende internasjonale forbindelser med hoteller, turistorganisasjoner og utdanningsinstitusjoner. I tillegg til skolen er et aktivt medlem av ulike hotellskole foreninger inkludert Association of European Hotel & Tourism skoler (AEHT) og Rådet for Hotel, Restaurant and Institutional Education (CHRIE).
Anerkjennelse av profesjonelle organer
Nyutdannede er tatt opp som fullverdige medlemmer av irsk gjestfrihet Institute og motta fullt fritak fra eksamenskrav på hotellet, Catering and Institutional Management Association (UK), blir tatt opp til karakteren lisensiatavhandlinger medlem. Progresjon til fullt medlemskap er mulig ved ferdigstillelse av en bestemt periode jobbet i bransjen.
Andre Opptakskrav
- Minst ett års fulltids erfaring, post Leaving Certificate, i hotell- og reiselivsnæringen.
- Hvor relevant en skriftlig bekreftelse fra en anerkjent gjestfrihet og turisme etablering som studenten vil bli gitt en management trainee stilling for den første blokken av praksisplasser. Dette brevet må utgjøre en alvorlig oppgave ved etablering å akseptere kandidaten som trainee. Kandidatene rådes til ikke å presentere bokstaver som er oppnådd bare for å oppfylle dette inntakskrav, som deres fremgang på programmet kan forebygges ved fravær av en ekte trainee stilling.
Oppfølgingsstudier
Studenter som får denne prisen kan bli tatt opp til siste året av BA (Honours) i Hotel and Catering Management i dette instituttet.