Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
5 - 8 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 21 905 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* innenlandsundervisning | $18 190 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
Vår forpliktelse til å være en av Canadas beste kulinariske skoler inspirerte lanseringen av den eneste fireårige Culinary Management bachelorgraden i Canada. Utvikle kunnskapen og teknikkene som er nødvendige for å lykkes som kokk, kulinarisk leder eller entreprenør i vårt kulinariske ledelsesprogram. Gjennom en blanding av teoretisk og praktisk utdanning vil studentene få ferdigheter og kunnskaper for å oppnå en vellykket karriere i dagens kulinariske og matindustri. Vi er forankret i hjertet av den kanadiske kulinariske industrien med global rekkevidde og innflytelse.
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) møter industriens etterspørsel ved å forberede studentene med dybden og bredden av kunnskap som står i samsvar med en honours-nivå, lavere handelsgrad som spesialiserer seg på kulinarisk ledelse. Ved å kombinere handel, kulinarisk, matstudier og eksterne erfaringer, forbereder dette studiet kandidater til kjøkken-, driftsledelse, matutvikling eller gründerstillinger. Gjennom våre kulinariske ledelseskurs vil studentene få en forståelse av åtte nøkkelområder:
- Kulinariske ferdigheter
- Kulinarisk teori
- Regnskap og finans
- Markedsføring og kommunikasjon
- Menneskelige ressurser og risikostyring
- Spesialisert virksomhet
- Undersøkelser
- Generell kunnskap (liberale studier)
Broalternativ
Broen Pathway til Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet er spesielt utviklet for kandidater fra diplomprogrammer for kulinarisk ledelse. Nyutdannede av disse diplomprogrammene kan være kvalifisert til å gå inn i det tredje året av graden etter vellykket gjennomføring av seks brokurs.
Dine feltutdanningsalternativer
Ta del i et unikt og robust eksterntskap. George Brown jobber med arbeidsgivere og industripartnere for å identifisere potensielle arbeidserfaringsmuligheter. Studentene oppfordres også sterkt til å forfølge selvstyrte arbeidserfaringsmuligheter i industrien de tror vil gi læringserfaringene de verdsetter og møte programmets læringsutbytte. Denne verdifulle arbeidserfaringen kan i sin tur legges til CV-en din.
I tillegg til mer formell arbeidserfaring på jobben, George Brown College etter å gi læringsmuligheter med utfordringer og kunder i den virkelige verden.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Påkrevde kurs
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Planlagt mellom semester 2 og 3 | |
| |
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
Semester 5 | Semester 6 |
|
|
Planlagt mellom semester 6 og 7 | |
| |
Semester 7 | Semester 8 |
|
|
* syv ukers kurs
Broalternativ
Semester 4 | Semester 5 | Semester 6 |
|
|
|
Planlagt mellom semester 6 og 7 | ||
| ||
Semester 7 | Semester 8 | |
|
|
Programresultat
Den nyutdannede demonstrerer evnen til å:
- Skille mellom og bruk gjeldende praksis fra industri og stipend knyttet til regnskap, markedsføring, kundeservice, menneskelige ressurser, forsyningskjedestyring, helse og sikkerhet, kostnads- og prissetting, gjestfrihet og risikostyring.
- Identifisere, vurdere og/eller anvende ulike metoder, ferdigheter, verktøy og systemer som brukes i en rekke disipliner knyttet til kulinarisk praksis og studier.
- Forskning og analyser samfunnsmessige, miljømessige, kulturelle, økonomiske, kulinariske og/eller markedskrav på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå.
- Samarbeid effektivt som en del av et mangfoldig kulinarisk lederteam for å utvikle strategier for å realisere organisatoriske mål i en rekke matserveringsmiljøer.
- Å trekke på studieretninger og praksis, utvikle og administrere strategiske partnerskap, kundeservice og relasjoner.
- Planlegg og utfør grunnleggende moderne matlagingsteknikker som reflekterer en avansert kunnskap om matteori og -praksis, ernæring og profesjonelle systemer som brukes i den kulinariske industrien.
- Bruk ledelsesteorier og -metoder for å gi anbefalinger for å realisere organisatoriske mål spesifikke for ulike typer kulinariske operasjoner.
- Utvikle et nytt matprodukt, virksomhet og/eller arrangement, for å lette markedsrealisering.
- Bruk avanserte ledelsesteknikker og teorier for å støtte storskala kulinariske operasjoner med flere enheter.
- Overvåk endrede praksiser og utviklende kunnskap knyttet til kulinarisk ledelse for å velge strategier for livslang læring og faglig fremgang innen studiefeltet.
- Undersøk personlige styrker, svakheter og kunnskapsbegrensninger for å utvikle strategier som fremmer vekst og bygger lederpotensial.
- Formidle informasjon og konsepter ved hjelp av avanserte muntlige og skriftlige ferdigheter som gjenspeiler disiplinære normer.
- Bruk kvalitativ og/eller kvantitativ informasjon til å utvikle overbevisende argumenter, foreta gode vurderinger og anvende konsepter, prinsipper og teknikker som informerer eller forbedrer ulike typer kulinariske operasjoner.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Din karriere
En verden av muligheter venter deg når du er ferdig utdannet. Gjennomføring av dette programmet vil demonstrere ditt nivå av engasjement for mat, og dermed skille deg fra andre kokker. De kulinariske ferdighetene du lærer hos George Brown er etterspurt av arbeidsgivere over hele Canada og internasjonalt, og du vil ha opplæring for å bygge en vellykket karriere hjemme eller rundt om i verden.
Mens noen gradseksaminerte kan starte karrieren i en startnivåstilling, vil de ha kunnskapen og ferdighetene til å fremskynde Pathways . Avhengig av kandidatens fokus og erfaringsnivå, inkluderer mulige Pathways :
Matservice sysselsettingsområder | Mulige karriereveier |
Multi-Unit Food service |
|
Pensjonsanlegg og kjeder |
|
Gjestfrihet og turisme |
|
Kontrakt Food Service Management |
|
Matforedlere og meglere |
|
Distributører |
|
Bedriftsrådgivning |
|
Entreprenørskap |
|
Fremtidige studiealternativer
Nyutdannede av dette programmet vil være forberedt på å fortsette studiene etter graden i masterstudier innen næringsliv, gastronomi og miljøstudier.
Nyutdannede kan også være kvalifisert for direkte inngang til Culinary Arts - italienske og franske konditorprogrammer og Food and Nutrition Management-programmet.
Ta kontakt med programkoordinator for mer informasjon.