
Bachelor in
Honours Bachelor of Food Studies George Brown College

Introduksjon
Lederkrav
Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-graden i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for matstudier.
Matsektoren er alltid i endring, spesielt når det gjelder gjestfrihet og kokkekunst. Denne konstante endringen har forsterket behovet for en mer helhetlig tilnærming til kulinarisk utdanning – en som lar elevene undersøke matsystemet mens de mestrer en rekke kulinariske teknikker.
Honours Bachelor of Food Studies-programmet gir morgendagens matledere ferdigheter, innsikt og kunnskap for å lykkes i dette raskt skiftende feltet. Det tilbyr omfattende karriere Pathways for matservice-fagfolk, samtidig som det gir matsektoren ledere som kan trives i både for-profit og ideelle organisasjoner.
Nyutdannede vil bli posisjonert for å lykkes i et bredt spekter av matrelaterte yrker, inkludert roller innen kulinarisk, utdanning, turisme, rekreasjon, helse, matsikkerhet, bærekraft, økonomisk utvikling, landbruk, offentlig politikk og forskning. Det er økende muligheter for karrierer basert på både kulinarisk erfaring og allsidig kritisk tenkning.
Toronto gir en unik ramme for dette programmet på grunn av dets rikdom av multikulturelle og urfolks mattradisjoner. I klasserommet og utover vil elevene bli introdusert til matens pulserende verden i et kulturelt mangfoldig og inkluderende miljø. Studentene vil delta i en betalt samarbeidsplassering med fokus på bruk av kulinariske ferdigheter og matanimasjonsferdigheter. I tillegg, gjennom hele programmet, vil utvalgte kurs inkludere samfunnsengasjerte læringsmuligheter.
Dine feltutdanningsalternativer
Ta del i et unikt og robust eksterntskap. George Brown samarbeider med arbeidsgivere og industripartnere for å identifisere potensielle arbeidserfaringsmuligheter. Studentene oppfordres også sterkt til å forfølge uavhengige bransjeerfaringsmuligheter de tror vil gi læringserfaringene de verdsetter og møte programmets læringsutbytte. Denne verdifulle arbeidserfaringen kan i sin tur legges til CV-en din.
I tillegg til mer formell arbeidserfaring på jobben, George Brown College etter å gi læringsmuligheter med utfordringer og kunder i den virkelige verden. Finn ut mer om feltutdanning ved Senter for gjestfrihet og kulinarisk kunst.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.