Keystone logo
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introduksjon

Hva vi tilbyr:

Rangert i De 10 beste forretningsprogrammene i Amerika, 2019; Beste nettkollegier, 2020; Beste online høyskole for verdi, 2018; Best Value Schools Georgia, 2019; Topp 50 MBA-programmer, 2018; Beste markedsføringsprogram, 2020; Topp bachelor i HR, 2018

Et team av fakultetet som konsekvent blir anerkjent av studenter og jevnaldrende som det beste lærerfakultetet på campus - engasjerende, tilbyr substantiv rådgivning og tilgjengelig for å hjelpe studentene sine.

De nyeste innovative teknologiene er integrert i pensum og klasserom. Læringsverktøy er på plass med vekt på bruk av teknologi for å løse de ulike forretningsproblemene som bedriftene står overfor i dag.

Mission Statement

Målet til College of Business and Computing er å tilby sine forskjellige studenterpopulasjonskvaliteter på grunnskole- og utdannelsesnivå som gir nyutdannede kunnskap og ferdigheter for å hjelpe dem å utmerke seg i deres yrkeskarriere, videre akademiske studier og oppfylle deres personlige potensiale . Vi streber etter å forbedre studentenes faglige erfaring gjennom relevante fakultetsundervisningsaktiviteter, samfunnstjeneste, anvendte vitenskapelige anstrengelser som er relevante for Sørvest-Georgia-regionen og profesjonelle aktiviteter. Denne forpliktelsen inkluderer å overholde følgende standarder:

  • Ærlighet og integritet i samspill og forpliktelser
  • Respekt for andres rettigheter, forskjeller og verdighet
  • Ansvar for personlig oppførsel

Steder

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Spørsmål