Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Introduksjon

GBS er en leverandør av høyere utdanning som tilbyr en rekke sektorrelevante kurs på tvers av åtte campus i London, Manchester, Birmingham, Leeds og utover.

I samarbeid med flere av Storbritannias ledende leverandører av høyere utdanning, leverer vi yrkes-, bachelor- og postgraduate-programmer innen finans, regnskap, business, turisme, helsevesen – og mer.

Vi tar sikte på å hjelpe studentene våre til å trives i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked, og tilbyr utmerkede koblinger til arbeidsgivere og fokus på en-til-en akademisk og karriereveiledning i tillegg til våre spesialistkurs.

Vi har en inkluderende tilnærming til å rekruttere studenter, med et mål om å utvide tilgangen til høyere utdanning blant grupper som for tiden er underrepresentert i sektoren.

Vi er et godkjent institutt på Kontoret for Studentregister og er gjennomgått og godkjent av Kvalitetssikringsbyrået.

Campus funksjoner

I og rundt GBS Greenford campus

Vårt Greenford-campus er et fantastisk anlegg i Vest-London, nær Londons ikoniske Wembley Stadium. Med praktiske transportforbindelser for å utforske City of London, kan du finne fred i dekar av vakre grøntområder mens du nyter den travle atmosfæren i en av Storbritannias mest spennende byer. Greenford campus er vårt globale hovedkvarter, og gir mange nye muligheter til lokalsamfunnet og økonomien.

Greenford ligger i London Borough of Ealing og har all sjarmen du kan forvente av et lite bysentrum med en sterk samfunnsetos. Det er mye å gjøre når studentene ikke studerer med et utvalg av lokale parker, idrettsanlegg og et yrende sentrum med et godt utvalg av barer og restauranter.

Med ikoniske landemerker som Wembley Stadium i nærheten, er Greenford campus det perfekte stedet for de som ønsker å studere i et lite samfunn, med storbyen rett utenfor døren.

Funksjoner og fasiliteter

Med 1000 studenter som studerer ved vårt Greenford-campus, vil du bli med i et inkluderende fellesskap av ambisiøse, likesinnede mennesker dedikert til å forbedre sine fremtidige karrieremuligheter. Du kan forvente toppmoderne fasiliteter for å forbedre læringsopplevelsen din, balansert med rekreasjonsområder for å nyte fellesskapet og utvide nettverket ditt.

    Steder

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Spørsmål