Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Introduksjon

Graceland University er et fellesskap dedikert til eksepsjonell høyere utdanning

Vi er basert på den liberale kunsten og dedikert til å tilfredsstille de progressive akademiske behovene fra det 21. århundre studenten.

Graceland University ble grunnlagt i 1895 og sponset av Community of Christ, og er mer enn bare en skole. Det er et fellesskap av lidenskapelige, omsorgsfulle og dedikerte individer som setter forholdet til studentene først. Det aktive Graceland alumni-nettverket når langt utover studentens tid på campus.

steder

Lamoni Campus: den viktigste boligcampusen ligger i Lamoni, Iowa, omtrent en time sør for Des Moines. Det er et vakkert, innbydende campus som spenner over 170 dekar i de bølgende åsene i det sørlige Iowa. Idrettskomplekset vårt kan skilte med en fotballbane med kunstgress, en utendørsbane av OL-kvalitet og et best-i-konferanse-fotballkompleks. Helene Centre for the Visual Arts misunner andre skoler, og Resch Science and Technology Hall tilbyr suverene fasiliteter og industristandardutstyr. Vårt regionale scenekunstsenter, Shaw Center, har et 500-seters auditorium, en 100-seters konsertsal, et fullt tilpassbart black box-teater, en vakker ny lobby og atrium, og et fantastisk utendørs amfiteater. Førtiåtte studentleiligheter åpnet høsten 2011 i utkanten av campus, og den nylig renoverte og utvidede Newcom Student Union har et dedikert spillerom, datalaboratorium og omfattende studentmøterom.

Independence Campus: Vår Independence Campus ligger i Independence, Missouri, og er hjemmet til Gracelands School of Nursing and Community of Christ Seminary. Gracelands nettbaserte programmer drives på IC, som ble åpnet i 1969. Det studentvennlige, 55 000 kvadratmeter store anlegget er utstyrt med banebrytende læringsverktøy og ressurser, inkludert et omfattende trådløst nettverk, sykepleierkompetanselaboratorium utstyrt med kameraer for å ta opp og avspillingsdemonstrasjoner, og et prisvinnende sykepleiebibliotek. IC tilbyr også lærerutdanning og forretningsprogrammer.

Online programmer: Graceland har vært en pioner innen fjernundervisning med flere tiår med erfaring med å tilby eksepsjonell utdanning hjemme hos studentene. I 2000 flyttet Graceland til en rent nettbasert leveringsmetode for flere programmer: en Master of Science in Nursing, en RN til BSN, en RN til MSN 'bro', en Bachelor of Arts in Health Care Management og en Doctor of Nursing Practice .

Professor lecturing at the front of a class

Visjon, misjon, verdier

Graceland University utdanner studenter for avanserte studier, produktive karrierer og rike liv. Studentgruppen er en målrettet, men likevel mangfoldig gruppe som inkluderer personer med ulik alder, bakgrunn og nasjonal opprinnelse som deler en forpliktelse til å lære. Læreplanen, solid forankret i den liberale kunsttradisjonen og forsterket av karriereorienterte praktiske erfaringer, bekrefter forskjellige læringsstiler og forbereder studentene til å bli kompetente fagfolk. Det høyt kvalifiserte fakultetet utmerker seg i undervisning og engasjement i vitenskapelige, kreative og profesjonelle aktiviteter. Sammen med administrasjonen og de ansatte bryr de seg om studentene.

Graceland tilbyr et læringsmiljø for både boligstudenter og ikke-boligstudenter som fremmer personlig vekst. Det utfordrende akademiske programmet understreker gleden ved livslang læring, strengheten til intellektuell disiplin og forholdet mellom begge til et tilfredsstillende faglig og personlig liv. Dens størrelse fremmer genuin bekymring for individet samtidig som den gir fellesskap og en følelse av tilhørighet. For boligstudenten gir dets rike samkursprogram med interessegrupper, friidrett, studentregjering, boligliv og fritidsaktiviteter muligheten til å utvikle mellommenneskelige ferdigheter, relasjoner, kreativitet og lederskap.

Basert på de kristne verdiene om menneskeverd, gjensidig respekt og samfunnsansvar, ønsker Graceland velkommen til personer i alle trosretninger. Den støtter aktivt rådene til dens sponsing av kirkesamfunn, Kristi fellesskap, for å «søke læring selv ved studier og også ved tro» og gir faktisk et håndgripelig uttrykk for kirkens forpliktelse til åpen og fri forfølgelse av kunnskap gjennom høyere utdanning.

Graceland fremmer muligheter, rettferdighet og verdensfred gjennom praktisk og visjonær handling.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Syn

Graceland University vil bli en anerkjent pedagogisk leder, som inspirerer og styrker personer for transformasjonstjeneste og lederskap.

Oppdrag

Graceland skaper læringssamfunn der studentene utvikler potensialet deres for meningsfylte og produktive liv.

verdier

Graceland verdsetter læring, helhet og fellesskap. Graceland oppfordrer til utvikling av disse verdiene for berikelse av liv og bedring av verden.

læring

Vi tror på den livslange prosessen med den åpne og frie jakten på sannhet.

helhet

Vi tror at utviklingen av de intellektuelle, fysiske, sosiale og åndelige dimensjonene til alle mennesker er nødvendig for sunne og tilfredsstillende liv.

Samfunnet

Vi setter pris på og ønsker mangfoldet velkommen, og som en institusjon sponset av Kristi fellesskap, tror vi på den iboende verdien av alle personer uttrykt gjennom forhold bygd på grunnlaget for ubetinget kjærlighet og aksept.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  12%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  13 til 1

Campus funksjoner

 • Campusstørrelse:

  170

 • Skille seg ut arkitektur:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Antall bygninger:

  24

 • Overnatting:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Opptak

Graceland University er en privat, liberal kunstskole i hjertet av Amerika. Det er i midten av overalt. Gracelands posisjonering innen både akademikere og geografi gir internasjonale studenter en unik mulighet til å studere i et universitetsmiljø mens de nyter det beste fra det amerikanske hjertet.

Å søke på et universitet i utlandet kan være skremmende. Å flytte til et annet land, det være seg for et semester eller fire år, er ikke lett. Hos Graceland har vi en dedikert internasjonal opptaksrådgiver og erfarent støttepersonell som hjelper deg under hvert trinn i prosessen. Spørsmålene dine kan bli besvart via e-post, tekstmelding, telefon, Zoom, Facebook eller andre sosiale medier tilgjengelig for deg. Graceland opptaksavdelingen ønsker å sørge for at du mottar informasjonen din og at spørsmålene dine blir besvart raskt.

Stipend og finansiering

For å forenkle den økonomiske bistandsprosessen, tildeler Graceland et enkelt primært institusjonelt stipend som tar hensyn til ditt økonomiske behov, akademiske prestasjoner, atletisk suksess og ditt engasjement i aktiviteter utenom faget som kunst, musikk, teater, kommunikasjon, sosial endring og bærekraft. Graceland-stipendet ditt vil bli skreddersydd til dine styrker og interesser.

Steder

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Spørsmål