Keystone logo
Graceland University Bachelor of Arts in Finance
Graceland University

Bachelor of Arts in Finance

Lamoni, USA

4 Years

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19 950 *

Blandet, På universitetsområdet

* undervisning 2024-25

Introduksjon

Som finansekspert vil du spille en kritisk rolle i å veilede og påvirke forretningsbeslutninger. Din ekspertise innen finansiell analyse, risikovurdering og strategisk planlegging er nøkkelen til å hjelpe med å forme viktige beslutninger som bidrar til suksess for organisasjoner. Alternativt, med en forretningsgrad i finans, kan du forfølge en karriere som finansiell planlegger. Din forståelse av finansmarkeder og investeringer vil tillate deg å hjelpe kunder med å navigere i økonomiske beslutninger og oppnå sine egne økonomiske mål.

Gracelands finans hovedfag er bygget på kurs innen finans, økonomi, matematikk og regnskap som vil gi deg sterke kvantitative, kritiske og analytiske tenkningsferdigheter. Med denne grunnleggende kunnskapen vil du bli utstyrt med karrierefokusert, feltspesifikt finansinnhold som inneholder erfaringsbasert og simuleringsbasert læring basert på en profesjonell etikkkodeks.

Hvorfor velge en grad i finans ved Graceland?

Gracelands finansmajor er designet for å utfylle andre forretningsrelaterte hovedfag, og gir mulighet for sømløse doble eller til og med trippel hovedfag som leverer en større grad av spesialisering og forberedelse til de mest populære jobbene i den moderne forretningsverdenen. Finans hovedprogrammets læreplan er bygget på det grunnleggende prinsippet om å forberede studentene til å være sosialt bevisste og klare til å starte karrierer som vil gjøre verden til et bedre sted.

Vi vil gi deg muligheter til å finpusse ferdighetene dine ved å delta i Graceland University Investment Club. Samarbeidsmiljøet på Graceland tilbyr studentene nære arbeidsforhold med sine jevnaldrende og professorer, forsterket av en svært engasjert alumnibase som tilbyr tilgang til og evne til å bygge et sterkt profesjonelt nettverk.

Opptak

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål