Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introduksjon

Velkommen til HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) er en internasjonal, aktiv og moderne institusjon som ligger i det sørlige Finland. Vår lange historie som går tilbake til 1840 har gjort oss i stand til å bli et konkurransedyktig, moderne universitet med internasjonalt anerkjent undervisningskvalitet. HAMK har syv studiesteder som ligger i og rundt den pittoreske innsjøbyen Hämeenlinna i Sør-Finland som har gode transportforbindelser til resten av landet. Alle campusene våre er utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre at studentene våre når sitt fulle potensiale og nyter tiden på HAMK . Vi tilbyr 9 bachelor- og to masterstudier på engelsk, med fokus på å øke omfattende ferdigheter for ansettbarhet, innovasjon og entreprenørskap. Du kan forme studiet ditt slik at det passer dine fremtidige ambisjoner med tverrfaglige fag.

Et internasjonalt universitet

Vi ønsker studenter fra hele verden velkommen. Vi har over 600 internasjonale studenter fra over 60 land for å berike HAMK internasjonale miljø. Vi tilbyr et globalt miljø hvor studenter møter ulike kulturelle perspektiver og får internasjonale kontakter som verdsettes av arbeidsgivere over hele verden.

Studier med HAMK

HAMK tilbyr 11 studier innen ingeniørfag, business, IT, design, landbruk og skogbruk. Med et bredt spekter av muligheter til å spesialisere seg innenfor sine valgte felt, kan studentene virkelig få mest mulig ut av sine egne styrker og fremtidige ambisjoner. Alle studier ved HAMK kombinerer teori, praksis og arbeidslivsforbindelser. På slutten av studiene har nyutdannede ikke bare fått kunnskap, men ferdigheter og forståelse for arbeidslivet i sin bransje og fått noen viktige kontakter for fremtidig sysselsetting. I løpet av studiene gjennomfører studentene prosjekt for bedrifter og får praktisert ferdighetene sine slik de ville gjort når de er ansatt. Disse praktisk orienterte studiene, som høyskoler er kjent for, er til glede for studentene og næringene. HAMK har også 4 forskningsenheter, som samarbeider tett med våre internasjonale studenter i ulike prosjekter og oppgaver.

HAMK kvalitetssystem

Kvalitetssystemene til finske høyere utdanningsinstitusjoner revideres systematisk av det finske utdanningsevalueringssenteret. Basert på revisjonsteamets evaluering var HAMK første høyere utdanningsinstitusjon i Finland som fikk nivået "utmerket" for evalueringsområdet utdanning.

Sørg for å følge oss på Snapchat samt Instagram, Facebook og TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Häme University of Applied Sciences

TikTok: hamk_uas

34613_hamk_uas.jpg

Steder

Steder
 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Spørsmål