Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Introduksjon

Du vil aldri finne et annet sted som Hardin-Simmons University . Vi er et baptistuniversitet i Abilene, Texas, med 127 års historie og tradisjoner som ikke matcher på noen annen skole, og som gir HSU en så stor personlighet som horisonten i West Texas.

Vår misjon og visjon

 • Misjon: Misjonen til Hardin-Simmons University er å være et fellesskap dedikert til å tilby fortreffelighet innen utdanning opplyst av kristen tro og verdier.
 • Visjon: Hardin-Simmons University vil være et innovativt fellesskap av tjenerforskere som engasjerer sinnet og nærer åndene til fremtidige kristne ledere.

Så, hva gjør HSU annerledes?

Ærlig talt, du vet ikke hva som gjør Hardin-Simmons annerledes enn andre universiteter før du besøker. Når potensielle studenter besøker campus, bruker de ordene "familie" og "hjem" for å beskrive HSU. Vi tror det sier mye om oss, og vi vil gjerne ha deg på besøk.

Men akkurat nå vil du vite hvorfor du til og med skulle komme på besøk. Så la oss begynne ved HSUs begynnelse ... faktisk før den ble dannet.

The Legacy of James B. Simmons

Vår navnebror, Dr. James B. Simmons, var baptistprest fra nordøst før og etter borgerkrigen. Han forkynte frihet for slaver før krigen, noe som ga ham trusler om tjære og fjær ... og fikk kirken hans i Indianapolis brent til grunnen. Etter borgerkrigen hjalp han med å grunnlegge syv høyskoler for frigitte slaver fordi han visste at utdanning var avgjørende for deres suksess som frie borgere.

Til slutt hjalp han en gruppe kjøpmenn, ranchere og pastorer i grensebyen Abilene, Texas, med å starte et nytt baptistuniversitet for å betjene et stort område i landet der det ikke eksisterte høyere utdanning ennå. Arven etter Dr. James B. Simmons er fortsatt sterkt merket og legemliggjort ved Hardin-Simmons University dag.

Simmons var en grensemann som aldri bodde på grensen. Gjennom tankene og bønnene og drømmene hjalp han andre med å flytte grenser og bryte barrierer. Simmons stilte seg selv to spørsmål: "Hva er den største tanken du noen gang har opptatt?" og, "Hva er din plikt til å oppfylle det?"

Hans pionerånd og de to store spørsmålene ga et oppdrag som lever på HSU, "For at kristendommen skal nå hele kloden, må alle barrierer fjernes."

HSU -familien

Studentene våre har store drømmer, og HSU eksisterer for å innpode kunnskapen og gi næring til selvtilliten til å identifisere og oppfylle disse drømmene. Vi gjør det ved å omfavne hver elev som medlem av familien vår. Du vil ha betydning ved HSU, og du vil ha betydning for oss når du går ut i verden.

Studentene våre vil fortelle deg at de kom hit for å være en del av den familien. Våre alumner vil fortelle deg, fra hele verden, at de fortsatt er en del av HSU -familien.

Potensielle studenter som besøker HSU forteller oss hele tiden: "Jeg visste bare at HSU var der jeg skulle være." Vår campus er innbydende og ikke skremmende. Alt er lett å finne, og alle klasser er innenfor raske turer av boligbygninger.

HSU tradisjoner

Store Texas -universiteter er kjent for sine tradisjoner, men store skoler er ikke berømte for sin familiære atmosfære. På Hardin-Simmons kan du imidlertid finne tradisjoner som Beanie Capping, Ring Dunk, Six White Horses og Cowboy Band-samtidig som du holder sjansen til å være en stor fisk i en liten dam.

Akademisk fortreffelighet

Vi har også et forhold på 1 professor for hver 12 studenter. Det sikrer at du får personlig oppmerksomhet fra professorene dine, og hver klasse blir undervist av en professor. Det er ingen folkemengder for deg å gå deg vill på HSU. Faktisk blir du sannsynligvis invitert til middag hjemme hos en professor så ofte. Du vil bli presset til å gjøre ditt beste, men du vil alltid ha hjelp til å oppnå det.

Kan du føle forskjellen, ennå?

Familier elsker, beskytter, støtter og utfordrer hverandre. Vi utfordrer deg til å komme til Hardin-Simmons, bli en del av familien vår, ha det gøy, lære mye, finne drømmene dine, bryte barrierer, brenne nye stier-og forandre verden for Kristus.

Statistikk

HSU Akademikere

Gjennom våre fem store skoler og høyskoler tilbyr HSU mer enn 50 hovedfag og mindrefag, og 14 høyere grader, fra business til fysioterapi.

HSU-fakultetet

Vi er stolte av våre intime klassestørrelser. Vårt forhold mellom student og fakultet på 12:1 gir personlig oppmerksomhet fra professorene dine. Mer enn 90 prosent av våre fakultetsmedlemmer har de høyeste gradene innen sine studieretninger.

HSU Friidrett

Cowboy- og Cowgirl-ånden trives på campus. HSU deltar i NCAA Division III-idretter. Vi tilbyr 18 universitetsidretter inkludert basketball, golf, tennis, langrenn, bane, fotball, fotball, baseball, softball og volleyball.

Vår forpliktelse til rimelighet

Mer enn 98 prosent av HSU-studenter mottar økonomisk bistand av noe slag. Vi deler ut mer enn $47 millioner i bistand til våre studenter, inkludert føderale, statlige og institusjonelle programmer.

HSU er forpliktet til rimelighet, og vårt økonomiske hjelpeteam vil samarbeide med deg og din familie for å utforske alle alternativene dine for å finansiere utdanningen din.

HSU Ressurser og teknologi

Campusbiblioteket vårt har mer enn 440 000 elementer i sin nettkatalog. Og vi er en del av Abilene Library Consortium, som tilbyr mer enn to millioner gjenstander.

Nesten hvert hjørne av campusen vår er Wi-Fi tilgjengelig, og du finner datamaskiner på tvers av campus i mer enn et dusin laboratorier og fellesområder.

  Campus funksjoner

  Fra den karakteristiske kuppelen på toppen av Skiles Building til det fantastiske glassmaleriet i Logsdon Chapel, vi vet at du vil finne campusen vår vakker, komfortabel og innbydende. Vårt 200 mål store hjem består av 33 store bygninger, inkludert klasserom, boliger og leiligheter, samt idrettsbaner og massevis av vidåpne grøntområder.

  Livet på campus

  HSU er fylt med muligheter for intellektuell, sosial, kulturell og åndelig utvikling. Bli med i en eller flere av våre 40+ campusorganisasjoner, inkludert intramurale lag i 20 idretter, 8 klubbidretter, servicegrupper, akademiske klubber og æresforeninger. I tillegg kan du nyte fellesskapet med vennene dine og klassekameratene dine i kapellet.

  Bor i en av våre seks boliger, eller studenter som har fullført 4 semestre og/eller er 21 år kan velge å bo i ett av to leilighetskomplekser på campus.

   Opptak

   Bli med i HSU-familien! På HSU vil du lære av vårt nasjonalt anerkjente fakultet, få kontakt med studenter fra hele verden og bli veiledet av mennesker som virkelig bryr seg om din åndelige, intellektuelle og personlige utvikling. Enten du er førstegangsstudent, overføringsstudent eller kommer tilbake for å fullføre graden, vil vi gjerne at du gjør HSU til ditt hjem.

   Opptakskrav: Førstegangsstudenter

   Generell opptak vil bli tilbudt basert på testresultater, klasserangering, GPA og fritidsaktiviteter.

   Automatisk generell opptak vil bli tilbudt enhver student med en av følgende kvalifikasjoner:

   • En sammensatt ACT-poengsum på 20 eller
   • En kombinert SAT-poengsum på 1030 eller
   • En CLT-score på 66 eller
   • En videregående klasse rangerer blant de beste 25 %
   • Test Valgfrie søkere vil automatisk bli tatt opp med en 3,5 HS GPA

   Selv om vi anbefaler at du tar en opptaksprøve eller sender inn poengsummene du allerede har, vil HSU godta søknader uten testresultater, uten straff for studenten. HSU vil fortsette å ha en helhetlig søknadsgjennomgangsprosess og vil vurdere alle innsendte søknadsposter når de fatter en opptaksbeslutning.

   Søknadsfrist: Søknader aksepteres til og med august 2022 for høsten 2022-start.

   Internasjonale studenter

   Å forberede seg til å studere i et fremmed land kan være veldig spennende, og reisen til innmelding er en tilfredsstillende opplevelse. Følgende internasjonale opptakstrinn er designet for å hjelpe deg med å gjøre en smidig overgang til HSU.

   Trinn 1: Søknad

   Start din internasjonale opptakssøknad til HSU i dag! Det er ingen søknadsavgift! Opprett en profil på nettsiden vår og send inn nettsøknaden.

   Trinn 2: Opptak

   • Den internasjonale opptaksprosessen ved HSU er enkel. Vi trenger følgende elementer for å vurdere deg for opptak ved HSU som en internasjonal bachelorstudent:
   • Send inn utskrifter av alt ungdomsarbeid (videregående skole). Avskrifter må være originaldokumenter eller klare fotokopier av en skole eller offentlig tjenestemann.
   • Send inn enten en offisiell SAT-, ACT- eller CLT-testscore. Minimumskrav til testpoeng for internasjonalt opptak til HSU er:
    • SAT 1030*
    • ACT 20*
    • CLT 66*

   *Hvis du overfører fra et universitet i eller utenfor USA, trenger du ikke å sende inn en SAT-, ACT- eller CLT-poengsum. Vi krever imidlertid en poengsum for språkkunnskaper.

   • Send inn enten TOEFL, IELTS eller en Duolingo engelsk ferdighetstest score. Minimum engelskkunnskapskrav for internasjonalt opptak til HSU er:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6,5
    • Duolingo: 95
    • Angivelse av formål. Send inn et essay på én til to sider om hvorfor du ønsker å studere i USA og ved Hardin-Simmons University . Vennligst inkluder fullt navn i essayet om formålserklæringen.

   Trinn 3: Immigrasjon

   For å studere i USA, må internasjonale studenter fullføre noen få immigrasjonskrav med HSU:

   • Kopi av pass;
   • Gi en erklæring om økonomisk støtte;
   • Registrer deg for I-20-frakt;
   • Betal SEVIS-avgift;
   • Planlegg et visumintervju;
   • Betal innmeldingsdepositum.

   Trinn 4: Sluttføring og registrering

   Etter at du er tatt opp på universitetet og har fullført innvandringskravene dine, er det noen få ekstra elementer du må fullføre for å registrere deg for klasser og deretter forberede ankomsten til HSU:

   • Fullfør avtalevilkårene;
   • Godta stipend i HSU Central;
   • Registrer deg for klasser.

   Trinn 5: Bolig- og ankomstinformasjon

   HSU vil hjelpe med din ankomst til campus ved å tilby transport fra Abilene regionale flyplass, og vil også sørge for at boligen din er klar når du ankommer. For å forberede deg til ankomst må følgende elementer fullføres:

   • Fullfør en boligforespørsel i HSU Central;
   • Fyll ut Studenthelseskjemaet i MedProctor;
   • Fyll ut ankomstskjemaet og se gjennom sjekklisten før avreise.

   Trinn 6: Betaling

   Internasjonale studenter er pålagt å foreta sin første betaling mot sin studentkonto før de kommer til HSU-campus. Sørg for at din første betaling gjøres gjennom HSU Central innen følgende forfallsdatoer:

   Betalingsfrister:

   • Høst: 1. august
   • Vår: 5. januar

   Visumkrav

   For å studere i USA, må internasjonale studenter fullføre noen få immigrasjonskrav med HSU:

   1. Kopi av pass. Send inn en kopi av passet ditt.
   2. Gi en erklæring om økonomisk støtte. Før et skjema I-20 kan utstedes, må studentene fylle ut et signert skjema for finansiell støtte og inkludere støttebevis; dvs. kontoutskrifter, sparekontoer osv. Du vil også sende inn disse dokumentene til det amerikanske konsulatet når du søker om visum.
   3. Registrer deg for I-20-frakt. For å registrere deg for HSU for å sende I-20-dokumentet må du besøke vår partner SASS-SmartShip-nettstedet . Når du har registrert deg, velg Hardin-Simmons University fra rullegardinmenyen for å lage din I-20-forsendelse. HSU vil motta en fraktetikett for raskt å sende din I-20. Når dokumentet ditt er sendt, vil du motta et varsel slik at du kan overvåke leveringen.
   4. Betal SEVIS-avgift. For å betale SEVIS-avgiften går du til følgende offisielle DHS-nettsted her . For instruksjoner om hvordan du betaler SEVIS-avgiften din, se denne videoopplæringen .
   5. Avtal et visumintervju. For å planlegge visumintervjuet ditt må du besøke følgende nettsted for amerikanske utenriksdepartement . Før visumintervjuet ditt må du gå gjennom F-1 Visumintervjusjekklisten og ta med deg disse tingene på intervjudatoen. Last ned en papirkopi av denne listen her .
   6. Betal innmeldingsdepositum. Betal innmeldingsinnskuddet ditt ($3 000 USD) og sikre deg en plass på HSU. Dette innmeldingsinnskuddet fungerer også som din første betaling til skolepenger og avgifter. For instruksjoner om hvordan du betaler innmeldingsinnskuddet ditt, kan du se disse instruksjonene her .

   Stipend og finansiering

   Har råd til HSU

   Hvert år mottar rundt 97% av HSU-studenter økonomisk støtte, inkludert stipend, lån, stipend og arbeidsstudier. Faktisk betaler vår gjennomsnittlige student omtrent det samme hvert år som en som går på et stort offentlig universitet i Texas.

   Så det er ikke nødvendig å få klistremerkesjokk når du ser på kostnadene. Vi er forpliktet til å bringe deg hit for å få en fantastisk kristen utdanning, og en del av det er å bidra til å gjøre det så rimelig som vi kan – nå og i fremtiden.

   Hardin-Simmons er neppe det billigste college-alternativet ditt. Ja, vi sa det. Imidlertid, (du visste at det ville være en) mener vi at vi er en av de beste verdiene i all høyere utdanning. Det betyr at du vil få en utdanning av bedre kvalitet fra HSU enn en billigere høyskole, og en tilsvarende eller bedre kvalitet enn mange dyrere private universiteter.

   Hvordan kan vi måle verdien vår?

   • Vårt 12:1 student-til-fakultet-forhold for individuell oppmerksomhet;
   • 90% av fakultetet vårt har den høyeste tilgjengelige graden innen sine felt;
   • Fullt akkreditert i 10 år (fra 2018);
   • All den økonomiske støtten;
   • HSU-familien og tradisjoner finner du ikke andre steder.

   Internasjonale studentstipend

   Hardin-Simmons University gir utmerkede stipend for høyt presterende internasjonale studenter som ønsker å studere i USA på campus i Abilene, Texas. Etter å ha mottatt opptak til universitetet, vil kvalifiserte internasjonale studenter automatisk bli evaluert for disse stipendene. HSU vurderer en students akademiske poster, poeng for høyskoleopptakseksamener, co-curricular involvering, påmeldingsstatus og forventet hovedfag når de tildeler stipend til en internasjonal student.

   2021-2022 Akademiske stipend for internasjonale studenter

   • Honours-stipend: $21 000 USD per år (svært konkurransedyktig utvalg, tildeling ved aksept i honours-programmet)
   • Trustees-stipend - $16 000 USD per år (SAT-score: 1330 eller høyere)
   • Presidents-stipend - $14 000 USD per år (SAT-score: 1230 eller høyere)
   • Deans-stipend - $12 000 USD per år (SAT-poengsum: 1130 eller høyere)
   • Universitetsstipend - $10 000 USD per år (SAT-poengsum: 1030 eller høyere)

   Ekstra stipend for internasjonale studenter

   • Church Matching Scholarship - Opptil $2000 USD per år
   • HSU Heritage Scholarship - $1500 USD per år (tildelt for pårørende av kristne pastorer eller misjonærer)
   • Avdelingsstipend - Beløpet varierer avhengig av akademisk program
   • Behovsbaserte tilskudd - Beløpet varierer avhengig av økonomisk behov
   • Campus Work Study Jobs - Opptil $4,400 USD per år

   Utenfor stipend

   Utenfor stipend er stipend som kan brukes til ethvert universitet og kommer fra en kilde som ikke er knyttet til et bestemt universitet. Mesteparten av tiden kan du søke om disse stipendene online, men det er noen som fortsatt vil ha en papirsøknad. Alle har selvfølgelig kvalifikasjoner og en frist.

   Du kan bli bedt om å oppgi personlig informasjon eller skrive om dine økonomiske behov, men stipendbyråer bør aldri be om bankkonto- eller kredittkortnummer. Hvis et stipendbyrå ber om personlig bankinformasjon, ikke søk om det stipendet. Når du søker etter eksterne stipender, sjekk URL-adressen for https:// som forteller deg at det er et sikkert nettsted. Hvis nettstedet er usikret, ikke søk om det stipendet.

   Studentuttalelser

   Steder

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Spørsmål