Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Introduksjon

Hartpury University er en spesialistutdanningsleverandør i Gloucestershire, og tilbyr lavere og høyere grad i landbruk, dyr, hester, sport og veterinær sykepleie. Verdensledende fasiliteter og ekspertise tiltrekker ansatte og studenter fra over 60 land.

Studentene vil dra nytte av en karrierefokusert læringsopplevelse, underbygget av den siste bransjeforskningen, hvorav mye utføres på Hartpury. Hartpury -studenter har også muligheten til å trene som idrettsutøver ved siden av studiene som en del av en av deres 10 prestasjonsidrettsakademier.

Universitetets £ 150 millioner campus er hjemsted for toppmoderne læringsfasiliteter, hvorav mange også er kommersielle virksomheter og tilbyr muligheter for arbeidserfaring ved siden av eller som en del av et kurs.

Dette inkluderer en kommersiell gård med et nytt agri-tech-senter, terapisentre for hunder og hester, internasjonale arrangementer, idrettsskadeklinikker og profesjonelle idrettsutøvere som trener på stedet. Det er også internasjonale arenaer, de nyeste teknologiene og over 70 arter i universitetets dyresamling. Studentene vil ha alt de trenger for å omsette teorien fra klasserommet.

Vi ønsker alle studenter velkommen til å bli en del av Hartpury-familien , og bygger på vårt rykte som en lokal, regional, nasjonal og internasjonal leverandør av opplæring og utdanning av høy kvalitet.

Steder

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Spørsmål