Keystone logo
Hefei University Bachelor i turisme
Hefei University

Bachelor i turisme

Hefei, Kina

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Institutt for turisme ble grunnlagt i 1993 og er en av de tidligste etablerte turistdepartementene i Anhui-provinsen. Det tilbyr tre lavere spesialiteter, dvs. turistledelse, gjestfrihetsadministrasjon og menneskelig geografi, by- og bygdeplanlegging, og ett høyskoleutdanningsprogram, turistledelse (kinesisk-koreansk 1,5 + 1,5-program). Avdelingen har nå mer enn 1000 innskrevne studenter og et fakultet på 34, inkludert 13 professorer og lektorer, 1 provinsiell fremragende lærer og mer enn 10 utenlandske besøkende professorer.

For øyeblikket har avdelingen et praktisk opplæringsrom, et praktisk opplæringsrom for servering og rengjøring og et rom for turismeressurser. For å forbedre den informasjonsbaserte undervisningen har avdelingen også installert CIS og myke varer om Hospitality Management, Travel Agency Management og Exhibition Management på humaniora og samfunnsvitenskapelige plattformer. I tillegg er Digital Interactive 3D Tour Guide Practical Training Room blitt tatt i bruk, og Smart Tour Guide Training Room under konstruksjon.

Gjennom årene har lærerne gjennomført rundt 40 prosjekter sponset av Provincial Social Science Foundation, China National Tourism Administration og Ministry of Education. I tillegg har de gjennomført over 30 vitenskapelige forskningsprogrammer støttet av lokale myndigheter og bedrifter. Mer enn 150 artikler er publisert i akademiske tidsskrifter. De har vunnet en andre pris for akademiske prestasjoner for utmerket turisme tildelt av China National Tourism Administration, den tredje prisen for samfunnsvitenskapelige prestasjoner i Anhui-provinsen, tre sekunders priser og to tredjepriser for samfunnsvitenskapelige prestasjoner i Hefei City.

Siden 2006 har avdelingen i fellesskap konstruert Tourism Management (høyskolegrad, 1,5 + 1,5) med Cheju Halla University i Korea. Tourism Management er et lavere program for kinesisk-tysk samarbeid. Hvert år fortsetter gode studenter studiene ved samarbeidsuniversiteter i Tyskland, USA, Italia, Holland og Taiwan på Fastlands-Kina.

Studentene på avdelingen har gjort gode prestasjoner i mange slags konkurranser, inkludert Challenge Cup National Undergraduate Extracurricular Academic Work Competition, Challenge Cup National Undergraduate Business Plan Competition, National Tourism Colleges Service Skills Contest, Anhui Province Undergraduate GIS Ability Competition, Anhui Province Undergraduate Science Innovasjonskonkurranse.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor of Hospitality and Tourism Management (Honours)
    • Ottawa, Canada
  • Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
    • Geneva, Sveits
  • BA (Hons) i reiselivsledelse
    • Kuala Lumpur, Malaysia