Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Introduksjon

Velkommen til Hennepin Technical College (HTC). Du har valgt en av Minnesotas rimeligste akademiske institusjoner som endrer ansiktet til arbeidsstyrken og økonomien. Studentene har tilgang til utmerkede akademiske programmer som forbereder dem på etterspørsel og høye betalende muligheter. I tillegg til generell utdanning og Minnesota Transfer Curriculum (MnTC) tilbyr HTC grader i over 45 programmer som produksjon og ingeniørteknologi, praktisk sykepleie, tannhelsesekretær og rettshåndhevelse.

Våre tekniske utdanningsprogrammer skaper langsiktige karrieremuligheter. Det tilbys klasser både dag og kveld på campus Brooklyn Park og Eden Prairie i tillegg til våre virtuelle utdanningsprogrammer. Kvaliteten på utdanningen ved HTC berikes av fakultetet som er eksperter på sine felt. HTC betjener en voksende studentgruppe i et omsorgsfullt miljø. HTC er et sted hvor ansatte og fakultet kjenner navnet ditt, snakker til deg i gangen, og mest av alt bryr seg om deg og suksessen din.

Vi har opprettet dynamiske partnerskap med skoledistrikter, lovgivere og innen privat næring. Disse partnerskapene hjelper høgskolen med alternativer for etterutdanning (PSEO), påmelding, studenters utholdenhet, fullføring og stillingsplassering. HTC opprettholder fortsatte forhold til våre alumner. Våre alumner forblir aktive på høgskolen ved å dra nytte av vårt karrieresenter og livslang læringsmuligheter. Bli med og la oss tenne din karriere.

Hennepin Technical College - antennende mulighet gjennom avansert teknologi, lederskap og forskjellige samfunn.

Steder

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Spørsmål