Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai BIng (Hons) i maskinteknikk
Heriot-Watt University Dubai

BIng (Hons) i maskinteknikk

Academic City, De forente arabiske emirater

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 65 100 / per year *

På universitetsområdet

* 63 000 AED per år. Alle skolepenger inkludert moms.

Introduksjon

Oversikt

Det moderne samfunnet trenger kvalitetsutdannede maskinteknikker for sin profesjonelle mekaniske ingeniørferdigheter og kompetanse. Maskinteknikk tilbyr et spennende miljø der mange ferdigheter samles for å gjøre det mulig for studenter å forstå:

  • Hvordan produkter konstrueres, produseres og støttes.
  • Hvordan og hvor analytisk ingeniørvitenskap og matematikk brukes i design, utvikling og forskning.
  • Hvordan bruk og styring av ressurser er viktig for samfunnet og næringslivets konkurranseevne.
  • Hvordan det er nødvendig å kommunisere og presentere konsepter for både ingeniører og ingeniører.

Maskiningeniører spiller sentrale roller i alle industrisektorer, fra romfart og olje og gass, gjennom mat og transport, til industrien, kjemisk industri og underholdning. Profesjonelle mekaniske ingeniører er i forkant av forvaltningen av jordas naturressurser, ettersom de streber etter å møte de motstridende kravene fra den moderne verden, særlig ønsket om stadig økende levestandard i møte med begrensede ressurser og miljøhensyn.

Disse utfordringene er kanskje tydeligst innen energiproduksjon og utnyttelse. I mange områder av verden er levering av tilstrekkelig vannforsyning et stadig mer presserende problem. I tillegg til å ha viktige roller i å tilveiebringe disse grunnleggende nødvendighetene, hører mekaniske ingeniører til team som er ansvarlige for design og produksjon av utallige artikler vi tar for gitt i dag, fra fly til kunstige ledd.

Hvorfor studere maskinteknikk på Heriot-Watt universitets Dubai Campus?

  • Legg grunnlaget for en karriere innen maskinteknikk, et område med gode og varierte karriereutsikter.
  • Lær hvor mange av enhetene og maskinene vi tar for gitt arbeid.
  • Studer et emne som lar deg bruke prinsippene for matematikk og fysikk på den virkelige verden.
  • Lær ferdighetene som vil sette deg i stand til å gå inn i lederroller som profesjonell ingeniør.
  • Utforsk de spennende verdenene innen transport, produksjon, kraftverk, medisinsk prosjektering og mange andre.
  • Uansett hvilken endelig karrierevei du er, vil utvikle evnen til å anvende kvantitative metoder for å løse problemer - grunnlaget for prosjektering - være en uvurderlig eiendel.

Kursinnhold

Første året

Det legges vekt på å utvikle grunnleggende matematiske, vitenskapelige og kommunikasjonsferdigheter. Fagene inkluderer fysikk, design og produksjon, materialvitenskap, ingeniørvitenskap, elektronikk og grunnleggende matematikk.

Andre år

Fagene inkluderer maskindesign, elektriske maskiner, væskemekanikk, termodynamikk, design og produksjon, avansert matematikk og styrken av materialer.

Tredje året

Fagene inkluderer anvendt termodynamikk, væskemekanikk, design og produksjon, styringsteknikk og instrumentering, styring og et alternativ til å ta energistudier eller bilteknologier.

Fjerde år

I tillegg til et individuelt forskningsprosjekt, tar studentene kurs i design og produksjon og kan velge å være mer spesialiserte i valg av ingeniørvitenskap ved å velge fra alternativer i Fluid Dynamics, Thermodynamics, Strength of Materials and Machine Dynamics.

Karriere

Det er en konstant etterspørsel etter kandidater innen maskinteknikk i mange sektorer, inkludert kraftproduksjon, olje- og petrokjemi, transport, bygningstjenester, verktøy og produksjon. Det er få aktiviteter som ikke krever maskinteknisk innsats på noen trinn, og dette gjenspeiles i mulighetene som er tilgjengelig for maskiningeniører. Mange ingeniører flytter inn i lederstillinger der deres evne til å regne og løse problemet.

Engelskspråklige krav

Der engelsk ikke var undervisningsmediet på ungdomsskolen, må søkerne demonstrere engelskferdighet som tilsvarer IELTS 6.0 Academic (uten element under 5.5).

Søknadsfrist

Dubai Campus driver en opptaksprosess hele året: så snart ett inntak har lukket begynner vi å godta søknader om det neste. Det er også mulig for deg å utsette startdatoen i opptil et år.

De fleste studenter bruker 6–10 måneder før det valgte inntaket. Vi kan godta søknader inntil 3 uker før starten av hvert inntak, men du må merke deg at en sen søknad nesten helt sikkert vil bety en forsinkelse i tilbudet av viktige administrative tjenester, for eksempel studiematulasjonskortet ditt (uten at du ikke vil være kunne få tilgang til biblioteket eller online tjenester).

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål