Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University Bachelor of Science (Honours)-ordningen i bygg og eiendom
Hong Kong Polytechnic University

Bachelor of Science (Honours)-ordningen i bygg og eiendom

Hung Hom, Hongkong

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 145 000 / per year *

På universitetsområdet

* per studieår betales med to like terminer før starten av første og andre semester av studieåret

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programkarakteristikker

Søkere til BRE-ordningen kan velge mellom følgende tre programmer:

BSc (Hons) i byggteknikk og ledelse

Dette programmet gir studentene en rik utdanning innen byggteknikk og byggeledelse. Våre kandidater er etterspurt i de profesjonelle bygge- og anleggsledelsessektorene fordi de er godt forberedt til å tilpasse seg de skiftende behovene til byggebransjen og besitter ekspertisen som er nødvendig for å planlegge, koordinere, overvåke og kontrollere de mange komplekse prosessene som er involvert i byggingen. prosjekter.

BSc (Hons) i eiendomsdrift

Dette programmet utstyrer kandidater til å tilby strategiske forretningsløsninger for selskaper og institusjoner som utnytter eiendom som en forretningseiendel, distribuere eiendom for å øke forretningsverdien og konkurranseevnen, optimalisere bedriftens ressurser, forbedre brukernes opplevelser og forberede seg på morgendagens trender. Dette er et profesjonsutdanningsprogram med en global og praktisk visjon. Programmet tilbyr et bredt spekter av fag relatert til bygg og eiendom, og gir en tverrfaglig utdanning innen eiendoms- og boligforvaltning og anlegg og eiendomsforvaltning.

BSc (Hons) i oppmåling

Dette programmet gir næring til fremtidige fagfolk innen bygningsoppmåling, allmennpraksisoppmåling (eiendom), planlegging og utvikling, eiendoms- og anleggsforvaltning og mengdekartlegging (byggeøkonomi). Nyutdannede har kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å lede strategiutvikling i land-, eiendoms- og byggesektoren.

Kjennetegn ved ordningsbasert opptak

Studenter tatt opp til BSc (Hons)-ordningen i bygg og eiendom vil fullføre en felles førsteårspensum. Beslutningen om å ta opp en student til en spesifikk pris vil bli tatt av avdelingen basert på studentens preferanse, GPA-resultat og/eller intervjuprestasjon. Studentene er pålagt å angi sin prioritet på de foretrukne programmene/hovedfag i andre semester av studiet i år 1 for vurdering og godkjenning.

Læreplan

Karrieremuligheter

Opptak

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • BSc i eiendomsforvaltning
    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • BSc i plan, miljø og utvikling
    • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Bachelor of Science in Real Estate Valuation and Development
    • Paphos, Kypros