Keystone logo
Hood College Bachelor of Art - arabisk og Midtøsten studier
Hood College

Bachelor of Art - arabisk og Midtøsten studier

Frederick, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Studiene i arabisk og Midtøsten er et tverrfaglig program som er unikt i naturen for en høyskole for liberal arts. Den fokuserer på historie, kultur, språk og politisk tanke.

Studenter som er interessert i demokrati og kultur, menneskerettigheter, internasjonale anliggender, litteratur og språk, og ønsker å utforske fra forskjellige perspektiver den mangfoldige regionen i Midtøsten, bør vurdere dette akademiske programmet.

Programmets primære fokus er å forberede studentene gjennom deres kontakter med fakultetsmedlemmer fra forskjellige fagområder til å lede morgendagens verden gjennom dagens politiske og kulturelle spenninger. Studenter som velger å studere Midtøsten vil oppgradere med en avrundet og utmerket kunnskap om alle aspekter av regionen. Studiet av arabisk er viktig for feltet; studentene vil fullføre med god kunnskap om språket for å studere videre ved The American University i Kairo.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Tverrfaglig BA i jødiske studier
    • Ramat Gan, Israel