Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduksjon

Velg liberal arts. I Japan.

International College of Liberal Arts (iCLA) er et fireårig liberalt kunsthøgskole i amerikansk stil der det primære undervisningsspråket er engelsk. Studentene kan velge fra et bredt utvalg av kurs som en del av en nyskapende læreplan som fører til en bachelorgrad i International Liberal Arts. Bare 90 minutter vest for Tokyo, iCLA kombinerer et flerkulturelt læringsmiljø med en vakker tradisjonell japansk setting i skyggen av Fuji-fjellet. iCLA gir studentene den unike muligheten til å fordype seg i selve essensen av japansk kultur, samtidig som de får en moderne og globalt relevant utdanning ved våre toppmoderne fasiliteter.

Alle iCLA studenter deler en pensumerfaring for liberal arts college i å studere mot vår innovative Bachelor of International Liberal Arts-grad. iCLA -pensumet ble utviklet for å dyrke kritisk, kreativ, uavhengig og global tenkning. iCLA -elever lærer å tilegne seg og analysere kunnskap for å lage sine egne svar på eldgamle spørsmål.

Boligcampusen vår gir en tverrkulturell livsopplevelse, og sikrer at temaene internasjonalisering og globalisering går gjennom hele livet på iCLA, ikke bare i klasserommet. Små interaktive klasser er kjernen i vår pedagogiske tilnærming. Lave fakultet-til-student-forhold fremmer nære forbindelser mellom instruktører og studenter og forbedrer kommunikasjon og samarbeid mellom studentene selv.

Den første års felles erfaringen inkluderer et fokus på grunnkurs og omnibuskurs som er en fin måte for studentene å finne det som er interessant for dem og ta en informert avgjørelse om sitt hovedområde.

I det andre året ser studentene nærmere på hovedfaget sitt mens de tar en rekke kurs og erfaringsbaserte læringsverksteder. De tradisjonelle hovedfag i Global Business and Economics og Statsvitenskap er beriket av integrasjon med kurs i datavitenskap, psykologi og sosiologi som gir dybde og bredde. Kurs i kunst, musikk, språkkunst, scenekunst, gis et symbiotisk forhold i hovedfagene i Japan-studier og tverrfaglig kunst. Den unike naturen til humaniora er brakt frem av "design din egen hovedfag"-filosofi der studentene kan velge et bredt utvalg av kurs fra forskjellige disipliner og designe sitt eget hovedfag.

I det tredje året har studentene god sans for sitt spesialfelt og kan forfølge en fordypning innen sitt hovedområde. Studenter kan ta studier i utlandet (valgfritt for internasjonale studenter) i en av over 60 partnerskoler spredt over 30 land.

I det siste året er seniorseminaret og Graduation Research Project (GRP) i fokus for studiet. GRP lar studentene vise frem skriving, kritisk tenkning og problemløsningsferdigheter de har lært under college. Studentene utvikler selvstendig tenkning ved å diskutere og dele forskningen sin med jevnaldrende og gjør seg klare til å bestemme neste trinn etter college.

Opptak

Hvordan søke

Det er enkelt å søke på iCLA via vårt elektroniske søknadssystem. Det er forskjellige prosedyrer avhengig av opptakskategorien din som følger:

Internasjonale studenter kan søke på nettet.Japanske studenter som har studert under en utenlandsk læreplan i minst to år mellom klasse 7-12, og oppfyller vårt engelskspråklige krav på TOEFL iBT 76 (eller tilsvarende akseptert ferdighetstest) kan også søke gjennom vårt internasjonale nettbaserte søknadssystem, etter det samme retningslinjer som for internasjonale søkere.Japanske studenter som ikke har studert under en utenlandsk læreplan eller ikke oppfyller våre engelskspråklige krav, vennligst se detaljene i søknadsprosessen vår for innenlandske studenter på hjemmesiden vår.

Søknadsprosedyre:

 1. Sjekk at du oppfyller opptakskravene våre og er kvalifisert til å søke
 2. Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet og last opp de nødvendige dokumentene
 3. Betal søknadsgebyret på 7000 ¥
 4. Søknadsdokumentscreening og intervju
 5. Melding om resultater

Screeningsmetode: Søknader vurderes basert på en omfattende gjennomgang av alle dokumenter, inkludert essayet (Formålserklæring) og et intervju. Søkere vil bli kontaktet individuelt på e-post angående opptak og stipendresultater.

Steder

Steder
 • Kofu

  2-7-17 Sakaori

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Spørsmål