Keystone logo
© IAB
Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Introduksjon

IAB er en ledende europeisk institusjon for scenekunst som forbereder kunstnere til verdensscenen i et intenst, studiobasert læringsmiljø. All undervisning er på engelsk, og vi tilbyr yrkesopplæring av høyeste standard innen en rekke felt, inkludert: Acting (BA Hons) Commercial Dance (BA Hons) Dance (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Skuespiller, musikkteater og koreografi spesialiteter) IAB ligger i den vakre strandbyen Sitges, Barcelona, og er en virkelig internasjonal og dynamisk organisasjon med studenter fra over 50 nasjonaliteter. Alle kurs er rettet mot å forberede nyutdannede for karrierer som profesjonelle utøvere innen deres valgte felt, og våre bachelor- og masterkurs er validert av Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannia, som er vårt tildelingsorgan.

Vår tilnærming

Fokus på individualitet

Vår moderne måte å trene på er fokusert på individualitet. Vi tror på å finne din egen stemme som artist og gi deg alle ferdighetene som trengs for å lykkes.

Lærer av å gjøre

Metoden vår er learning by doing, noe som betyr at de fleste av programmene våre handler om streng praktisk opplæring.

Få ytelseserfaring

Vi vil at du skal sette ferdighetene dine ut i praksis med en gang, det er derfor vi setter deg foran et publikum slik at du begynner å få prestasjonserfaring så snart som mulig.

Statistikk

340 + studenter

50 + forskjellige nasjonaliteter

35+ produksjoner hvert år

  Campus funksjoner

  • IAB er basert på to campusplasser.
  • Hovedbygningen vår ligger noen få minutters gange fra stranden og nær sentrum av Sitges.
  • Fra Sitges går det regelmessige tog til Barcelona, og det er en rask buss- eller togreise til Barcelona internasjonale flyplass.

  Det er mange overnattingsmuligheter i nærheten av instituttet. De fleste førsteårsstudentene bor i studentboligen Utopia, som ligger kun syv minutters gangavstand fra campus; det er rimelig og har en vennlig "hjem borte fra hjemmet" atmosfære.

  Det er også mange private overnattingsmuligheter.

   Stipend og finansiering

   Talentstipend:

   IAB tilbyr et begrenset antall talentstipend hvert år. Disse er tilgjengelige for BA (Hons)-programmer og tildeles nye studenter som viser fremragende talent på audition. Du kan derfor ikke søke om Talentstipend, i stedet vil studentene bli vurdert på audition for å avgjøre om de er kvalifisert. De er åpne hele studieåret. Et talentstipend utgjør en reduksjon i avgifter, snarere enn en full avgiftsfritak.

   Finansiell støtte:

   Økonomisk støtte er et tilskudd til skolepengene dine. Hvis det tildeles, utgjør dette en liten reduksjon i studieavgiftene dine. Søkere vil bli pålagt å fremlegge supplerende bevis. Når du har fått et tilbud, kan du be om søknadsskjema for økonomisk støtte.

   Campusliv og fasiliteter

   • Vi har et Studentservice-team som hjelper deg med overnatting, visum og alt annet du trenger for å hjelpe deg med å finne deg til rette.
   • Vi har over 20 studioer fordelt på to studiesteder, pluss et 200-seters teater med full belysning og lydsystem.
   • IAB har egen helseklinikk for studenter
   • Kafé på stedet
   • IAB ligger bare en 15-minutters spasertur fra Sitges sentrum, som har tradisjonelle gamle hvite bygninger og butikker, kafeer og restauranter.
   • Sitges er et kultursenter med jevnlige internasjonale arrangementer, inkludert karneval, Sitges internasjonale filmfestival og Gay Pride.
   • Byen ligger ved en bred bukt med sandstrender.
   • Sitges er veldig kompakt slik at du kan komme deg rundt på sykkel, scooter eller gå.

   Steder

   • Sitges

    Carrer Ramon de Dalmases,18, 08870, Sitges

   • Barcelona

    Ramon Dalmases 18, 08870, Barcelona

   Chat with students

   Spørsmål