Keystone logo
INTI International University & Colleges, Malaysia Bachelor - bioteknologi og biovitenskap
INTI International University & Colleges, Malaysia

Bachelor - bioteknologi og biovitenskap

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bioteknologi og biovitenskap er studier av levende og levende organismer for å løse alle typer problemer, endre liv til det bedre. De regnes som de mest lovende umodne teknologier for de kommende tiårene.

Disse feltene har en betydelig innflytelse på vår verden. I medisin, har de hjulpet videre behandling av sykdommer og sykdommer. I agro-food-området, har de bidratt til å produsere sunnere avlinger som vokser raskere for å motvirke matmangel. De har også blitt en potent alliert i kampen mot kriminalitet ved å hjelpe etterforskning samle inn og behandle spor bevis som hår, hud og blod.

Bioteknologi og biovitenskap gir deg sjansen til å gjøre arbeid som gjør en reell forskjell. Du kan være den ene for å oppdage den neste gjennombrudd i vitenskapen. Og vi er her for å gi deg kunnskap og reelle ferdigheter du trenger for å oppfylle ditt potensial.

Vårt program gir deg muligheten til å undersøke de grunnleggende vitenskaper som understøtter Bioteknologi - kjemi, biokjemi, mikrobiologi og statistikk - mens utvikling av applikasjoner til områder som næringsliv, etikk og miljølære.

Du vil bli utstyrt med en avansert vitenskapelig utdannelse og forberedt vitenskapelig for ulike yrker som spenner fra medisin og farmasi til matkvalitet, jordbrukssystemer og biodrivstoff. Du vil få mulighet til å trives i ditt studium med følgende fordeler:

Forbindelser med industrien

Gå utover bare studere livet under et mikroskop, som vi får klar for arbeidslivet. Våre sterke partnerskap og forbindelser med bedrifter og arbeidsgivere vil la deg lære direkte fra industrien. Du vil få den eksponeringen du trenger gjennom arbeidsprosjekter, industri besøk og gjesteforelesere, som alle vil stå deg til god nytte når du oppgraderer.

Den beste on-the-job erfaring

Vårt internship-program med bioteknologi og molekylær biovitenskap selskaper er nøkkelen til å øke din arbeidsevne. Det gir en utmerket mulighet til å legge alle dine teoretiske kunnskaper og laboratorie ferdigheter til god bruk, og gjør deg kjent med bransjens strenge krav.

Globalt samarbeid som tar deg videre

Hvis du arbeider med den australske Grad Transfer Programme (Science) eller Bachelor of Bioteknologi (Hons), har du sjansen til å overføre til anerkjente og høyt rangert australske universiteter som University of Adelaide, University of New South Wales og University of Queensland. Dette programmet lar deg også overføre til University of Southampton og Newcastle University i Storbritannia.

En utmerket track record

Vår australske Grad Transfer Programme har vært konsekvent vellykket i å produsere første og andre Upper Class grad holdere innen bioteknologi og biovitenskap. På hånden for å veilede deg til suksess er et team av akademikere og fagfolk som er meget dedikerte og erfarne.

programmer Tilbys

 • Australian Degree Transfer Programme (Science)
 • Bachelor of Bioteknologi (Hons)
 • Foundation In Science

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Grado en Biotecnología +Título Propio de Experto en Metodología en Investigación Biotecnológica
  • Madrid, Spania
 • Bachelor of Applied Science (BAppSc) Majoring in Molecular Biotechnology
  • Dunedin, New Zealand
 • Bachelor's Degree in Bioengineering
  • Barcelona, Spania
  • Sant Cugat del Vallès, Spania